Progtestoron

ceylo55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2024
25
5
31
Progestoran fitil kullanıyorum lekelenmem var 5 gündür doktorum sabah akşam kullan dedi ama lekelenmem bi azalıyor bir fazlalaşıyor kahverengi bazen açık bazen koyu ama bu progestoran ne zaman işe yarar kullanan bu süreçten geçenler varmı yazabilirmisiniz

Doktor ultrason da kanama alani vs gordu mu?
Ayakta cok durma ayaklarin altina yastik koy
Agir kaldirma yukariya uzanma
Lekelenme artisi kirmiziya donmuyorsa korkma canim
Progesteron etkisini gosterir

Progestan tık kesmiyor lekeyi, kanama alanı varsa ya da atılması gereken eski kan onu da temizliyor bu da bı etkisi asıl önemli olan kırmızı kan öyle bı durumda beklemeden git doktora

Doktor ultrason da kanama alani vs gordu mu?
Ayakta cok durma ayaklarin altina yastik koy
Agir kaldirma yukariya uzanma
Lekelenme artisi kirmiziya donmuyorsa korkma canim
Progesteron etkisini gosterir
Hayır kanama görmedi canım zaten yatıyorum devamlı sadece ne kadar sürede geçer diye merak ediyorum

Progestan tık kesmiyor lekeyi, kanama alanı varsa ya da atılması gereken eski kan onu da temizliyor bu da bı etkisi asıl önemli olan kırmızı kan öyle bı durumda beklemeden git doktora
Yerleşme kanaması olabilir her ihtimale karşı fitil verdi ama ne zaman geçer ne zaman düzelir onu merak ediyorum

Şöyle de bı durum var benim dusuklerim vardı şimdi hamileyim iki kese var bıri bebek digerine bakicaz dediler sonra sıvı birikimi olabilr diye tedbiren progestan verdiler özelde geçen hafta, bı gün kullandım ertesi gün lekelenmem başladı ben devlet acile gittim neden kullandın ki yumurtalık kisti kayboladabilir geçebilir bebek buyudukce takip edicez dedi ben bıraktım ertesi güne kalmadı lekelenme falan bugün gittim şükür sıkıntı yok kalbini de duydum kanama falan yok, progestanin yapisinda var eski kanı atmak falan ama kullandıkça devam da eder temizlenedebilir bu tamamen senin gebelik kosullarinla alakalı çok takılma lekelenme sürekli de olabilir taze kanama olmasın yeter

ç
Çok teşekkür ederim doğru tabiki bu 3. Hamileliğim bir kızım var bir kimyasal gebelik geçirdim Buda 3. Gebeliğim kızım da hiç böyle şeyler yaşamadım o yüzden tedirgin oluyorum fitili kullanıyorum 3. Aya kadar devam dedi lekelenmem geçse bile

Progestan kullanıyorum 1 haftadır Bende bugün öyle bir kanama oldu ki pembe ile kırmızı arası 5+5 im kese de bebek de duruyo dedi az önce doktor. Düşük riskim var bebek tutunur mu bilmiyorum aynı şeyleri iki sene önce yaşadım olumsuz bitti maalesef

Ben de geçen sene yaşadım bir normal bir ikiz düşük, bilirim acısını korkusunu, inşallah tutunur inşallah sağlıckla kavusursunuz

Ben de geçen sene yaşadım bir normal bir ikiz düşük, bilirim acısını korkusunu, inşallah tutunur inşallah sağlıckla kavusursunuz
Çok sağolun bende 4 aylık bebeğimi kürtaj olmak zorunda kaldım sıvısı bitti diye Haziran'da dış gebelik geçirdim bu üçüncü de benzer durumlar inanın öyle yıprandım ki

Çok sağolun bende 4 aylık bebeğimi kürtaj olmak zorunda kaldım sıvısı bitti diye Haziran'da dış gebelik geçirdim bu üçüncü de benzer durumlar inanın öyle yıprandım ki
Öyle oluyor kötü bı süreç ikizlerden birini ilk haftalarda düşürdüm ikincisi 16.haftadan sonra kalbi durdu 3dusuk gibi düşün, şimdi yaklaşık on ay geçti o süreçten 7haftalik hamileyim ilk ogrendigimde korkuyordum tuvalete giderken tır tır titriyordum kasiliyordum şimdi biraz daha metanetli davraniyorum çünkü diğerlerinde elimden ne gelirse yaptım olmadı alacak nefesleri yoktu, şimdi de tedbirimi aldım Allah'a sığındım elimizden ötesi gelmiyor çünkü, korkup uzulmekte fayda vermiyor kafamı meşgul edecek şeyler buluyorum üzerinde düşünmemeye calisiyorum inşallah sağlıcakla kavuşuruz... Ötesi berisi teferruat elden birsey gelmiyor, ötesi sadece zaman...

Ne güzel tevekkül edip Allah'a bırakmak en güzeli inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…