Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük olmasın diye bebek. vücudun kendi kendine çıkardığı bir hormon genelde her doktor ilk 3 ay gebelere ilacını çok riskliyse düşük tehlikesi varsa ignesini verir. Vücut bunu iyi salgılıyorsa gerek yokturArkadaşlar ben klomen kullandım bugğn çatlatma iğnesi oldum ilişki için gün verdi doktorum sonrasında ise progresteron tahlili istedi bu tahlil sonucu neyi gösteriyor acaba internette baktım anlayamadım![]()
Kac olmasi gerekiyor pekiAdetin 21.günü progesterona bakıp yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlıyolar
Kac olmasi gerekiyor peki
Tamam iste benim adet döngüm uzun oldugu iicin 22.gün baktirdim ama doktora soramadim.yumurtlama olmasi icin kac olmasi gerekirProgesteron değeri hamileliği değilde yumurtlama olup olmadığını gösterir
Adetin 21.günü bakarlar
Bende progestron testi yaptrdm basta ne oldugunu bilmiodum . Kan veriosun hastaneden sonucunda yumurtlaman olup olmadigina bakio doktor bende yumurtlmaa yok cikti halada yok insallah sende oyle bisi cikmazArkadaşlar ben klomen kullandım bugğn çatlatma iğnesi oldum ilişki için gün verdi doktorum sonrasında ise progresteron tahlili istedi bu tahlil sonucu neyi gösteriyor acaba internette baktım anlayamadım![]()
Bende progestron testi yaptrdm basta ne oldugunu bilmiodum . Kan veriosun hastaneden sonucunda yumurtlaman olup olmadigina bakio doktor bende yumurtlmaa yok cikti halada yok insallah sende oyle bisi cikmaz![]()
Yok zaten bebek isteminden sonra neden olmadgni merak edip ilk kez doktora gorunmustum . Oda bana gun verdi testi onun yanina tekrar gitmeden iki kere yapmami istedi yani iki sonuc bekliodum ikiside yok ciktiAaa peki öncesinde hap ya da iğne kullanıp yumurtanın büyüyüp büyümediğine faln bakmış mıydı?
Anladim canim sadecd kan vercen eger normal cikarsa doktor sana bekle olacak dicek normal cikmazsada ki insallah cikmaz ilac kullandrcakHımm ben de düşünmeye başlayalı 3 4 ay oldu öyle Bi kontrole gittik hap verdi yumurta ölçümü yaptı sonrasında şimdi ilişki için günler verdi cumartesi de bu tahlili istedi işte