Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende transfeden 2 gun once başladım 6 gundur kullanıyorum olmadı ama her kesde farkı ola bılır doktoruna sor ıstersenTransferden 5 gün önce prografa başladım son 2 gündür şiddetli mide ağrım var.Benim gibi yan etkisi olan var mı ? Ne yaptınız içmem lazım ama ağrı geçecek gibi değil
Sabah akşam mutlaka tok denıldıNasıl kullanıyorsun peki aç mı tok mu yani
Evet bana mutlaka doktor dedıkı tok , vurguladı yanı , doktorunuzda sorun ama ben yok ıcıyorum gunde 2 defa yemekde spraProdpektüste aç yazıyordu bende aç içiyorum ondan mı acaba
Benimde 2 defa aç tok bişey demeyince öyle yapmıştım bide tok deneyeyim teşekkür ederim![]()
Tok alıyorum artık geçti sanırım aç kaldırmadı midem bir sürü ilaç alınca .Ama ağız kuruluğu çok yapıyor gece kalkıp su içiyorum suya doymuyorum yaniBen de transfer öncesi başladım. 26 Şubattı. Hâlâ da kullanıyorum. Bana da hemşire aç dedi. Öğle ve gece yatmadan aç karnına için demişti.
Bende de mide bulantısı yapmıştı başlarda. Ama sonradan alıştım.
Umarım sizinki de geçer, şifa olsun
Evet, çok fazla ilaç üst üste içince maalesef midemiz dayanmıyor. Ağız kuruluğunu prograf mı yapıyor bilemiyorum ama ben de hamilelik belirtisi olarak yaşadım. Dudaklarım ve ağzım kuruyordu. Transfer olduysanız belki ondandırTok alıyorum artık geçti sanırım aç kaldırmadı midem bir sürü ilaç alınca .Ama ağız kuruluğu çok yapıyor gece kalkıp su içiyorum suya doymuyorum yani
Daha dün oldum transferi ,ilaca başladığımdan beri var ağız kuruluğu.Sizi de tebrik ederim darısı bizlere inşallahEvet, çok fazla ilaç üst üste içince maalesef midemiz dayanmıyor. Ağız kuruluğunu prograf mı yapıyor bilemiyorum ama ben de hamilelik belirtisi olarak yaşadım. Dudaklarım ve ağzım kuruyordu. Transfer olduysanız belki ondandır![]()
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Rabbim isteyen tüm kader arkadaşlarıma nasip etsin.Daha dün oldum transferi ,ilaca başladığımdan beri var ağız kuruluğu.Sizi de tebrik ederim darısı bizlere inşallahÇok emek veriyoruz Rabbim yüzümüzü güldürsün
![]()
Ayy estağfurullah, sor tabii ki.Aminhamilesin adımla dua edersen çok mutlu olurum
Prograf 1 mg mı kullanıyorsun devam ediyo musun hala.Kusura bakma çok sordum ilk defa kullanıyorum da ben
2 tane transfer oldu.Benim ilk denemem değil başarısız denemelerinin var embriyolarım 5. gün .Bu kez prografla deniyoruz haşimato hastasıyım.Rabbim bu kez nasip eder inşallahAyy estağfurullah, sor tabii ki.
Evet, 1 mg günde iki defa kullanıyorum. Salı günü kese gördük, hâlâ devam ediyorum. Çarşamba tekrar gideceğim, o zaman belli olacak ne zaman bırakacağım.
Seve seve dua ederim
Kaç embriyo transfer edildi?
Nasıl hissediyorsunuz![]()
Benim de ilk denemem değildi. Bana da tek embriyo transfer edildi, zaten 5.güne bir tane gitti, çok şükür genetiğe gönderdik sağlıklı geldi.2 tane transfer oldu.Benim ilk denemem değil başarısız denemelerinin var embriyolarım 5. gün .Bu kez prografla deniyoruz haşimato hastasıyım.Rabbim bu kez nasip eder inşallahBu arada çok teşekkür ederim
![]()