- 6 Nisan 2013
- 227
- 16
- 118
- Konu Sahibi Hazalegemenim
-
Adetin 21. Günü progestron testi yaptıran varmı kaç çıktı ve hamile olan varmı
canım ben yaptırmıştım dü.şük çıktı.0.27 sonra 3 ay ilaç tedavisi oldum hamile kaldım gerçi arada çok ağladım ama.oldu sonunda.
rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah bende yaptırdım 11.7 çıktı adetim iki gün geçti bekliyorum pazara kadar bekliyecem olmazsam test yapacam pazartesi de kan verecem tabi o zamana kadar olmazsam heran adet olacakmis gibi hissediyorum
maşallah çok güzel çıkmış banada haber ver inş hamilesindir
inşallah bu hasretlik biter çok yoruldum
canım ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın
5 senelik evliyim 24 yaşındayim canım sen
5 senelik evliymişsin ama benden küçükmüşsün maşallah26 yaşındayım 7 buçuk ay oldu evleneli.daha yeni sayılır.ne kadardır bebek istiyorsun?
him anladım canım ben bir tek klomen kullandımben laporoskonbı olmadan evvel 1o ve 11 çıkmıştı.amelıyatdan sonra 4.5 çıktı. çıkolata kıstı amelıyatı bayağı bı rezervı duşurmuş.((( ne ılacı aldınız sız????? ben hayıt ıncır kullansam yukselırmıkıyaaaaaaaaaaaaaaaaaa bana amelıyat olduğumdan dolayı hıç bı aılaç vermedıler (((((((((((
progestoronla damı hamilelik ölçülüyor valla ilk defa duydum :44:
ben laporoskonbı olmadan evvel 1o ve 11 çıkmıştı.amelıyatdan sonra 4.5 çıktı. çıkolata kıstı amelıyatı bayağı bı rezervı duşurmuş.((( ne ılacı aldınız sız????? ben hayıt ıncır kullansam yukselırmıkıyaaaaaaaaaaaaaaaaaa bana amelıyat olduğumdan dolayı hıç bı aılaç vermedıler (((((((((((
evlendiğimden bu yana istiyorum canım hiç korunmadik pco hastasiyim malesef
Allah şifa versin benim bir arkadaşında beş yıldan sonra oldu ümidini kaybetme belli bir sıkıntın var mı peki
yok canım çok şükür testler film felan hepsi temiz rabbimin izniyle inşallah en hayırlı zamanı bekliyoruz..
bana muhakkak haber ver iyi haberisevineyim
yok canım çok şükür testler film felan hepsi temiz rabbimin izniyle inşallah en hayırlı zamanı bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?