Progesteronum biraz düsük Bu düsüge sebep olabilir mi?

Ruya1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
122
-20
35
Methans arkadadlar suanda 4+5hqmileyim 3.transferimdi blastokist 5.gün ebriyosu konuldu. Hcg hormonum 144dü 6. günde suanda kac bilmiyorum 14.8.19da 1.ultrasona gircemw insallah hersey iyi olur...

Progesteronum in düsük olmasi düsük tehlikesi göstergesimidir? 3x3progesteron fitili kullaniyorum-+ 1x2 aksamalri agiz dannaliyorum progesteronu yeterli olurmu acaba korkuyorum kizlar ((

Cnm bende kimyasal gecirdin suan kendimce aldgm sonuçlara gore hamileyim o kimyasalda bana bu ilaci vermslerdi smdide nolur nolmaz dye kullanmalimiyim sence doktorlardan sogudum gitmek istemiyorum

Cnm bende kimyasal gecirdin suan kendimce aldgm sonuçlara gore hamileyim o kimyasalda bana bu ilaci vermslerdi smdide nolur nolmaz dye kullanmalimiyim sence doktorlardan sogudum gitmek istemiyorum
Canım değerlerin nasıl düzenli artış oldu mu on haftalık görünüyor takvimde hiç gitmedin mi doktora bende geçen ay kimyasal geçirdim progestron 6,11 di doktorum takviye vermedi sağlıksızsa düşecektir dedi ve düştü

Ben kimyasal gebelik geçirdim gectgmz ay smdi hamileyim ama suni diyim ben sundan kokruyirum acaba o gecirdigim kimyasal suanki yaptgim kan testini yalandan etkilemez dmi o kimyasaldaki degerim adetle 0 lanmistir dmi degerim 50 ilk yaptrdm dün

Ben kimyasal gebelik geçirdim gectgmz ay smdi hamileyim ama suni diyim ben sundan kokruyirum acaba o gecirdigim kimyasal suanki yaptgim kan testini yalandan etkilemez dmi o kimyasaldaki degerim adetle 0 lanmistir dmi degerim 50 ilk yaptrdm dün
Hiç adet görmeden mi kaldın bu hamile

İlk gebelikte düşük sebebi neydi şimdi iki günde bi kan testi yaptırdın mı

Benim merak ettgim o yukardaki uzun en son ki yazmda
Eğer 0 değerini görmüşsen etkilemez tabiki tekrar hamile kalmışsın ki değer 50 çıkmış bende kimyasal geçirdim dört gün oldu kanamam biteli 7 gün sürmüştü bügün kan tahlilim 5,5 çıktı doktorum tamam bitti gitti dedi bir adet gör sonra tekrar deneyebilirsin dedi

350 idi kanamam baslayinca 120 düştü bidaha gitmedim 9 gun surdu kanamam 1 ay 5 gn gecti iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…