Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 21. Gün progesteron değerim 1.65 çıktı bir şey merak ediyorum bu hormon yumurtlamadan 1 hafta sonra yükselen bir değer bende ya 8. Gün ya 10. Yumurtluyorum hadi diyelim 11. Gün yumurtladım arada 8-9 gün var değeri doğru mu verir yinede
Kızlar 21. Gün progesteron değerim 1.65 çıktı bir şey merak ediyorum bu hormon yumurtlamadan 1 hafta sonra yükselen bir değer bende ya 8. Gün ya 10. Yumurtluyorum hadi diyelim 11. Gün yumurtladım arada 8-9 gün var değeri doğru mu verir yinede
Yumurtlamadan sonra 7-8 gunde yukseliyor diye biliyorum bende
Doktora sormuştum yumurtlama gec olursa gec yukselir demisti ben 20 sinde pik gordum o yuzden 27 sinde baktiricam ovulasyon testini dogrumu yorumladim diye yumurtlama olup olmadigini gormek icin