Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar, transfer öncesi progesteronu yüksek olup yinede transfer olanlar varmı? Benim transferim tekrar iptal oldu transfere 1 hafta kalası progesteron 1,98 olduğundan iptal, lütfen yardımcı olurmusunız??
Merhaba kızlar, transfer öncesi progesteronu yüksek olup yinede transfer olanlar varmı? Benim transferim tekrar iptal oldu transfere 1 hafta kalası progesteron 1,98 olduğundan iptal, lütfen yardımcı olurmusunız??
Çok üzüldüm sizin adınıza dilerim en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir günde transferiniz gerçekleşir umarım bu sıkıntılarınız üzüntüleriniz son bulsun sonucu hayırlı güzel olsun inşallah dilerim pozitif sonuçlar alırsınız kalbinizi ferah tutun inşallah doktorunuz ne diyorsa nasıl uygun görürse öyle ilerleyin önce Allah sonra doktorunuzun eliyle bebeklerinize sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz inşallah Amin Ecmain
Merhaba. Benim doktorum donmuş transfer öncesi progesteronun 10 ve üzeri olması gerek dedi. Bugün transfer oldum ve iki gün önce değerim 10,50 idi. İlk transferimde de transferden bir gün önce 16 idi ve pozitif görmüştük ama 8. haftada kalbi durdu maalesef. Sizin taze transfer miydi?