• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron

glfri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
15
2
1
26
Kızlar merhaba 5 haftalık hamileyim progesteron testim 8,89 çıkmış ne demek oluyo doktor iğne ve fitil yazmış

Progesteron düşüklüğünde tutunmada sıkıntı olabiliyor, o yüzden yazmıştır

Bi nevi evet, bi çok kişi yaşıyor bunu. Bende yaşadım kanama sebebiyle öğrenmiştim ben testle değilde. Prpgesteron kullanmaya başladım, 15. Haftadayım hala devam ediyorum. Doktorum o zaman bana sağlıklı bir embiryo ise tutunacağını yoksa düşük riski olduğunu söylemişti

Bi nevi evet, bi çok kişi yaşıyor bunu. Bende yaşadım kanama sebebiyle öğrenmiştim ben testle değilde. Prpgesteron kullanmaya başladım, 15. Haftadayım hala devam ediyorum. Doktorum o zaman bana sağlıklı bir embiryo ise tutunacağını yoksa düşük riski olduğunu söylemişt

Teşekkür ederim geçmiş olsun size de bende korktum ilk gebeliğin de düşük yaşadım bu ikinci yine öyle olur die moralim bozuldu

Teşekkür ederim geçmiş olsun size de bende korktum ilk gebeliğin de düşük yaşadım bu ikinci yine öyle olur die moralim bozuldu
İnşallah sağlıkla geçsin süreciniz, sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi 🌸

Back