- 1 Nisan 2022
- 81
- 29
- 30
- Konu Sahibi kumsalll123
Merhabalar 21. gün progesteron test sonucum 16 cikti bu ne demek oluyor bilgisi olan var mi? Doktorum hastaneden ayrilmis o yüzden gösteremedim sonucumu ve cok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelik göstergesi olamaz değil mi progesteron sadece yumurtladıgmı gösteriyorYumurtlamissin demek
Evet bildgm kadarıyla öyleHamilelik göstergesi olamaz değil mi progesteron sadece yumurtladıgmı gösteriyor
Canm ben gebeyim doktor beta degerimde yükselmiş mi diye baktığnda progestorona da bakıyor o da her seferinde yükseliyor 18 di 22 olmuştu sonradaYumurtlamissin demek
Adetin 21.gunu yumurtlama için bakılır genelde ama gebelik varsa bakar onada bebek o hormonla tutundguu için yükselmesinide takip ediyordur hayırlı olsun gebeliginCanm ben gebeyim doktor beta degerimde yükselmiş mi diye baktığnda progestorona da bakıyor o da her seferinde yükseliyor 18 di 22 olmuştu sonrada
Hamileyken de bulunduğun ay'a göre yükseliyor, progesteron rahim kaslarının oksitosine karşı koruyup ani kasılma olmasın düşük vs olmasını engellerCanm ben gebeyim doktor beta degerimde yükselmiş mi diye baktığnda progestorona da bakıyor o da her seferinde yükseliyor 18 di 22 olmuştu sonrada
Canm ben gebeyim doktor beta degerimde yükselmiş mi diye baktığnda progestorona da bakıyor o da her seferinde yükseliyor 18 di 22 olmuştu sonrada
Sağolun tşk ederim doğrudurAdetin 21.gunu yumurtlama için bakılır genelde ama gebelik varsa bakar onada bebek o hormonla tutundguu için yükselmesinide takip ediyordur hayırlı olsun gebeligin
Bugün gittim doktora sonuclarin normal dedi sadece. Hatta dostinex kullaniyorum hamilelerin kullanmamasi gerek diye biliyorum sordum gebelik olma ihtimali var midir dostinexi kullanmaya devam ediyim mi dedim et dedi. Oysaki forumda 12 gbi değerle hamile kalanlar olmuş niye test istemedi anlamadım adetime dört gün kaldı gecikirse test yapıp anlıcam mecburCanm ben gebeyim doktor beta degerimde yükselmiş mi diye baktığnda progestorona da bakıyor o da her seferinde yükseliyor 18 di 22 olmuştu sonrada
Ayrıca hayırlı olsun hamileliğiniz allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsinBelirti yaşamışmıydınız? Testi ne zaman yaptırdınız acabaCanm ben gebeyim doktor beta degerimde yükselmiş mi diye baktığnda progestorona da bakıyor o da her seferinde yükseliyor 18 di 22 olmuştu sonrada
Canm ilacını bilmiyorm ne ilacı ama bnce bir erken gebelik testi yap o şekilde iç ilacı benm günüm gecmisti 2 gün baş donmesi tansiyon düşmesiyle gittim cikmistiAyrıca hayırlı olsun hamileliğiniz allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsinBelirti yaşamışmıydınız? Testi ne zaman yaptırdınız acaba
Doğru söylüyorsunuz erken gebelik testi alıyım yarın nolur nolmaz. Zaten adetime dört gün kaldı varsa çıkar heralde hayırlısıCanm ilacını bilmiyorm ne ilacı ama bnce bir erken gebelik testi yap o şekilde iç ilacı benm günüm gecmisti 2 gün baş donmesi tansiyon düşmesiyle gittim cikmisti
Bazen çıkmaya biliyor bnmki 4 gün kala çıkmadı iki gün geçince çıkmıştı yaptınız mıDoğru söylüyorsunuz erken gebelik testi alıyım yarın nolur nolmaz. Zaten adetime dört gün kaldı varsa çıkar heralde hayırlısı
Test almaya fırsatım olmadı yapamadım o yüzden bugün. Ama adet belirtilerim var olcam galiba saçma sapan hevesleniyorum her ay hüsran. Insan test yapmayada korkuyo yarın alıcam bakalımBazen çıkmaya biliyor bnmki 4 gün kala çıkmadı iki gün geçince çıkmıştı yaptınız mı
İns güzel haberini alırız adet olamdikca bir ümit varTest almaya fırsatım olmadı yapamadım o yüzden bugün. Ama adet belirtilerim var olcam galiba saçma sapan hevesleniyorum her ay hüsran. Insan test yapmayada korkuyo yarın alıcam bakalım
Merhaba birşey sormak istiyorum bu oksitosin hormonu yüksekliği düşüğe sebep olur muHamileyken de bulunduğun ay'a göre yükseliyor, progesteron rahim kaslarının oksitosine karşı koruyup ani kasılma olmasın düşük vs olmasını engeller
Süt hormonu progesteroneHamilelik göstergesi olamaz değil mi progesteron sadece yumurtladıgmı gösteriyor
Süt hormonu prolaktindirSüt hormonu progesterone
Ayy evet isim benzerliğinden karıştırdım sorrySüt hormonu prolaktindir