Gebeliğe Hazırlık Progesteron

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
21 doktorum bu ay gebelik gerçekleşmezse bir dahaki ay rahim filmi çektirirsin dedi ama hamileliğin olmaması için bir sebep görmüyorum dedi

Bende geçen ay 21.günümde baktırmıştım 11.08 çıktı 10 üstü yumurtlama için idealmış ama hamile değildim kaç aydır deniyosun

Kızlarrr progesteron değerim 18 çıktı kafam karıştı lütfen yardımcı olun
Canım bak bende polikistik over sendromu var ayrıca progesteron değerim çok düşüktü ve ilk bebeğimde normal gebelik olmadığı için alınmak zorunda kalındı. Sonra çocuk istedik olmadı olmadıkça stres yaptım stres yaptıkça daha çook bekledim ne zaman ki saldım o zaman oldu ama bence inofolic içebilirsin folikasit yani

Sağol tatlım folik asitimi de kullanıyorum artık rabbim büyük isteyen herkese versin

Kızlar
Tesadüfen okudum.Doğal yolla olması için doktor doktor gezmiştik doktorlar oyaladı yok stres yok zamanı var olur diye ve sonradan sorun çıktı. Şu an tüp bebek tedavsi görüyorum. Oyalanmamız için tavsiyem sizin Hsg rahim filmi çektirmenizde fayda var. Eşinizde sperm testi yaptırsın.(ilişki sonrası 3.veya 4gün) Eğer 1 yıldan fazla geçip hamile kalmıyorsanız bir yerde sorun olması yüksek ihtimal. Bide aiz tüm hormonların kan tahlilini yaptırın. Hsg filmi ve kan hormon tahlilleri ile iyi bir infertilite doktoruna gösterin

Suanda hamileyim canım ama tavsiyelerin için çok teşekkür ederim umarım baskasına faydalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…