- Konu Sahibi Denizyildizi_444
Cuma günü Progesteron testi yaptırmıştım 10.2 sonuç çıktı. Doktor yüksek olduğunu söyledi ne demek oluyor bu bilenler yorumlayabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacirdim mi yani ne zaman degerlendirmem gerekiyordu catlama pazar gunumu olmus oluyor Bugun degerlendirsem sansim olur muYumurtlamışsınız.
Kaç gün önce olmuş oluyor ortalamayok kaçırdınız yumurtlama olmuş bitmis
siz progesteron testini adetin 21. günü yaptirdiysaniz takribi 5-7 gün öncesi yumurtlama oluyorKaç gün önce olmuş oluyor ortalama
Adetin 24. günü yaptırmışım o halde 8-11 gün önce mi yumurtlama oluyor?siz progesteron testini adetin 21. günü yaptirdiysaniz takribi 5-7 gün öncesi yumurtlama oluyor
Adetinize 14 gün kala yumurtlama gerçekleşir. yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursunuz . Döngü bu şekildeAdetin 24. günü yaptırmışım o halde 8-11 gün önce mi yumurtlama oluyor?
Kusura bakmayın sizi de çok rahatsız ediyorum ama ben 13 Şubat tarihinde adet olmuştum. Ovulasyon testi yapmıştım. Koyulaşmalara göre değerlendirme gerçekleştirdim. Eğer 24. günde yaptırdığım testten 8-11 gün önceyse ben bu süreç aralığını değerlendirdim. 5-7 gün öncesini de değerlendirdim. O zaman hamile kalma ihtimalim var mı? Bir de hamile kaldıysam kanda ne zaman öğrenebilirim?Adetinize 14 gün kala yumurtlama gerçekleşir. yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursunuz . Döngü bu şekilde
Yok estağfirullah ❤Kusura bakmayın sizi de çok rahatsız ediyorum ama ben 13 Şubat tarihinde adet olmuştum. Ovulasyon testi yapmıştım. Koyulaşmalara göre değerlendirme gerçekleştirdim. Eğer 24. günde yaptırdığım testten 8-11 gün önceyse ben bu süreç aralığını değerlendirdim. 5-7 gün öncesini de değerlendirdim. O zaman hamile kalma ihtimalim var mı? Bir de hamile kaldıysam kanda ne zaman öğrenebilirim?
reglim en geç 15inde olmalı. Bakalım neler olacak Teşekkürler.Yok estağfirullah ❤
Degerlendirdiyseniz tabii ki ihtimal var, kanda çıkar çünkü reglinize az kalmış anladığım kadarıyla:)
4 gün var, normal test yapsanız bile çıkar.reglim en geç 15inde olmalı. Bakalım neler olacak Teşekkürler.
Evde idrar testim var ama 15'ini beklemek istiyorum, daha önce çok hüsrana uğradım.4 gün var, normal test yapsanız bile çıkar.
Rica ederim
Bu değer eğer ilaç kullanmadığınız bir zamanda yaptırmışsanız gebelik şüphesi uyandırıyor. 10 ve üstü gebelik varlığı düşünülebilirArkadaşlar ben de adetimin 20.günü yaptırdım progesteron tahlili sonuç 25.9 çıkmış doktoru aradım ulaşamadım bir kaç saat sonra arayacağım ama merak ettim
Selam merak ettim gebelik oldu muArkadaşlar ben de adetimin 20.günü yaptırdım progesteron tahlili sonuç 25.9 çıkmış doktoru aradım ulaşamadım bir kaç saat sonra arayacağım ama merak ettim