Gebeliğe Hazırlık Progesteron

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetinize 14 gün kala yumurtlama gerçekleşir. yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursunuz . Döngü bu şekilde
Kusura bakmayın sizi de çok rahatsız ediyorum ama ben 13 Şubat tarihinde adet olmuştum. Ovulasyon testi yapmıştım. Koyulaşmalara göre değerlendirme gerçekleştirdim. Eğer 24. günde yaptırdığım testten 8-11 gün önceyse ben bu süreç aralığını değerlendirdim. 5-7 gün öncesini de değerlendirdim. O zaman hamile kalma ihtimalim var mı? Bir de hamile kaldıysam kanda ne zaman öğrenebilirim?

Kusura bakmayın sizi de çok rahatsız ediyorum ama ben 13 Şubat tarihinde adet olmuştum. Ovulasyon testi yapmıştım. Koyulaşmalara göre değerlendirme gerçekleştirdim. Eğer 24. günde yaptırdığım testten 8-11 gün önceyse ben bu süreç aralığını değerlendirdim. 5-7 gün öncesini de değerlendirdim. O zaman hamile kalma ihtimalim var mı? Bir de hamile kaldıysam kanda ne zaman öğrenebilirim?
Yok estağfirullah ❤
Degerlendirdiyseniz tabii ki ihtimal var, kanda çıkar çünkü reglinize az kalmış anladığım kadarıyla:)

Arkadaşlar ben de adetimin 20.günü yaptırdım progesteron tahlili sonuç 25.9 çıkmış doktoru aradım ulaşamadım bir kaç saat sonra arayacağım ama merak ettim

Arkadaşlar ben de adetimin 20.günü yaptırdım progesteron tahlili sonuç 25.9 çıkmış doktoru aradım ulaşamadım bir kaç saat sonra arayacağım ama merak ettim
Bu değer eğer ilaç kullanmadığınız bir zamanda yaptırmışsanız gebelik şüphesi uyandırıyor. 10 ve üstü gebelik varlığı düşünülebilir

Yok klomen kullandım sonrasında yaptırdım tahlili doktorumla görüştüm gebelik olabilir zaten herşey çok yolundaydı dedi ama benim de şöyle bir durumum var klomen sonrası doktorun verdiği günleri değerlendirdik ama özellikle şu gün diye bekleyince falan biraz sıkıntı oldu kendimizi şartladık diye heralde eşimde ereksiyon hali çok zor gerçekleşti bu da bende acaba dedirtiyor sperm ler sağlıklı gelmemiştir gibi

Back