How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Progesteron

cilginkimyaci

O hem fırtınam, hem de limanım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
660
1.642
113
İyi akşamlar kızlar,
Yaklaşık 4 haftalık hamileyim ve progesteron bende artmak yerine düşüyor:(
Beta hcg de sıkıntı yok düzenli artıyor. Doktor progeston 200 mg günde 3 kere kullanmamı söyledi. Bugün başladım bu ilaçla progesteron yükselir mi? Başına böyle bişi gelen var mı?

(Konuyu umarım doğru yere açmışımdır)

Canım hem hayırlı olsun hem geçmişler olsun. İlaçla yükselir yükselmese doktorun zaten vermezdi ama düşük olmasının sebebine baktılar mı? Başka bir sıkıntıdan dolayı(bebişle ilgisi yok) düşebiliyor kafana çok takma düzenli ilaçlarını al yükselecektir mutlaka

Canım hem hayırlı olsun hem geçmişler olsun. İlaçla yükselir yükselmese doktorun zaten vermezdi ama düşük olmasının sebebine baktılar mı? Başka bir sıkıntıdan dolayı(bebişle ilgisi yok) düşebiliyor kafana çok takma düzenli ilaçlarını al yükselecektir mutlaka

Sağolasın çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah.
Dünden beri burada bu durumla ilgili konu arıyorum ya bulamadım bi türlü. Cevabın için çok teşekkür ederim..

Çok bilgili değilim sadece düşüklüğü allah korusun düşüğe sebep olabiliyor ama kanaması olup ilaç kullanıp durumu toparlayan çok arkadaşımız vardı burda. Sen ilacını düzenli kullan ihmal etme yükselecektir. Gebeliklerde görülen bir durummuş okuduğuma göre. İlaçla tedavide sonuç alan çoktu hatırlıyorum. Kanaması olanlar adlı konuları olursan geneli progesteron kullanmıştı geçmişler olsun sağlıkla gelsin bebeğin

Çok bilgili değilim sadece düşüklüğü allah korusun düşüğe sebep olabiliyor ama kanaması olup ilaç kullanıp durumu toparlayan çok arkadaşımız vardı burda. Sen ilacını düzenli kullan ihmal etme yükselecektir. Gebeliklerde görülen bir durummuş okuduğuma göre. İlaçla tedavide sonuç alan çoktu hatırlıyorum. Kanaması olanlar adlı konuları olursan geneli progesteron kullanmıştı geçmişler olsun sağlıkla gelsin bebeğin

Allah razı olsun senden çok teşekkür ederim, senin bebişinde sağlıcakla gelsin inşAllah :dua:

Hamilelerden genel olarak bu testi istemedikleri için canım insanlar düşük mü yüksek mi bilemiyor. Ondan pek cvp veren yoktur diye düşünüyorum

Back