18 Progesteron dediğim perşembe gun ki degerimBugünün sonucu çıkmadı mı,? Kaç çıktı bide geçen hafta hangi gün kan verdin canım
Bugün 200 lerde olmalı değerin canım sonucun çıksın bi gönlünü ferah tut sakin ol stres yapıp germe kendini daha çok küçük bebişin inşallah sağlıklı olur sana sıkı sıkı tutunur18 Progesteron dediğim perşembe gun ki degerim
Amin canım inşallah erken öğrenmenin sıkıntısı işte stres yapıyor insanBugün 200 lerde olmalı değerin canım sonucun çıksın bi gönlünü ferah tut sakin ol stres yapıp germe kendini daha çok küçük bebişin inşallah sağlıklı olur sana sıkı sıkı tutunur
Hepimiz geçtik oralardan sana saat 2 olmaz şimdi :) Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahAmin canım inşallah erken öğrenmenin sıkıntısı işte stres yapıyor insan
Aynen öyle ya zaman geçmiyor resmen Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin insallajHepimiz geçtik oralardan sana saat 2 olmaz şimdi :) Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Sat 17 şubat. Bugün istedi öğleden sonra goruscez ama ben sabredemedm. Geçen hafta 5 haftalık hamilesin sıkıntı yok demisti ama progesteron seviyemle ilgili bisey demedi .benim de bilgim olmadığı için sormamistmsat hani tarih
kaç haftalık ya da günlük hamilesin?
tekrardan progesteron istedi mi doktorun
Amin canm hepimiz insallahhenüz çok küçükmüş, umarım sonuçlarınız katlanarak artar....
progesteron sonucunuz gebeler için normal değerler içinde, hsg henüz düşük olması önemli değil, katlanarak artacaktır.
en kısa zamanda bebeğinizi de usg de kesesini görmenizi diliyorum.
hayırlı olsun
Ay çok sevindim canm ya çok teşekkür ederim cevap icinProgesteron hormonun gayet iyi canım. Ilaç kullanmana gerek kalmaz. Olması gereken değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?