Progesteron yardimmmm

Hairboll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
104
20
48
35
Kızlar geçen hafta yaptırdığım beta hcg 51.76 çıkmıştı progesteron hormonu da 18 yazıyor bu normal mi nolur cevap verin hiç bir bilgim yok bugün tekrar kan verdim doktor yoktu öğleden sonraya kadar bekleyemicem

Bugünün sonucu çıkmadı mı,? Kaç çıktı bide geçen hafta hangi gün kan verdin canım

18 Progesteron dediğim perşembe gun ki degerim
Bugün 200 lerde olmalı değerin canım sonucun çıksın bi gönlünü ferah tut sakin ol stres yapıp germe kendini daha çok küçük bebişin inşallah sağlıklı olur sana sıkı sıkı tutunur

Bugün 200 lerde olmalı değerin canım sonucun çıksın bi gönlünü ferah tut sakin ol stres yapıp germe kendini daha çok küçük bebişin inşallah sağlıklı olur sana sıkı sıkı tutunur
Amin canım inşallah erken öğrenmenin sıkıntısı işte stres yapıyor insan

sat hani tarih
kaç haftalık ya da günlük hamilesin?
tekrardan progesteron istedi mi doktorun

sat hani tarih
kaç haftalık ya da günlük hamilesin?
tekrardan progesteron istedi mi doktorun
Sat 17 şubat. Bugün istedi öğleden sonra goruscez ama ben sabredemedm. Geçen hafta 5 haftalık hamilesin sıkıntı yok demisti ama progesteron seviyemle ilgili bisey demedi .benim de bilgim olmadığı için sormamistm

henüz çok küçükmüş, umarım sonuçlarınız katlanarak artar....
progesteron sonucunuz gebeler için normal değerler içinde, hsg henüz düşük olması önemli değil, katlanarak artacaktır.
en kısa zamanda bebeğinizi de usg de kesesini görmenizi diliyorum.
hayırlı olsun

Amin canm hepimiz insallah

Progesteron hormonun gayet iyi canım. Ilaç kullanmana gerek kalmaz. Olması gereken değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…