• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron yardım lütfen

OzelDeniz

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2017
58
58
8
Ayin 21inde progesteron testi yapıldı 8.24 cikti . Internette araştirdigimda 10 ve ustu normalmis .8.24 biraz dusuk gibi Peki bu düşük luk te hamile kalma ihtimali var mıdır yada hiç yok mudur çok mu kötü veya korkmaya gerek yok mu . Kafam çok karışık beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Bence vardir ama riskleri olurmu bilmem..
Hamile oldugu halde progestonu dusuk kisiler var. Kalite arttirici seyler yapin.. her ay farkli olur belkim kalitesi

Bence vardir ama riskleri olurmu bilmem..
Hamile oldugu halde progestonu dusuk kisiler var. Kalite arttirici seyler yapin.. her ay farkli olur belkim kalitesi
Düşük çıktıktan sonra biraz moralim bozuldu ilaçla yükseltilmesi mümkün muş . Kimlerin 3 çıkmış kimilerin 4 benimde sanki sınırda gibi 10 a çok yakin . Yorumun için çok teşekkür ederim

• Beğen
Reactions: H M
Benimde progesteron 0,4 çıktı o zaman benim yerlerde sürünüyor ne yapmak lazım ki:110:o_O

İlaç kullanarak yukseltiliyormus ama . Klomen die bi ilaç araştırdım doktorlar bunu veriyor. Sana vermedimi doktorun ne dedi

Back