- Emoji Skoru
- 568
- Puanlar
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 farklı marka test yaptm bişi ckmdıtest bozuk olabilir 1 tane daaha yaptır. inş vardır hamilesindir
Hayırlısı olsun istersen kan testi de yaptir kafan rahat olsun2 farklı marka test yaptm bişi ckmdı
Bunu akşamüstü yapmştm fotoyu incelerken golge gordum ama hayal goruyorm galba :)Hayırlısı olsun istersen kan testi de yaptir kafan rahat olsun
Aynen cnm ya hayrlısı diyorm ole takılıom işte testlerle nabmHayırlısı olsun istersen kan testi de yaptir kafan rahat olsun
Vala 30 40 50 değişio:) 10 ekim sat bu ara pembe kahve akıntm var dmla dmla anlayamadm adr tmi olcam nolcak blmiom vlaCnm benim adetlerim de düzensiz diğerlerinde günün kaç gün geçmişti benim 46.gun bugün idrarda baktım yok bisey
Galiba hayal:) en iyisi kan testiBunu akşamüstü yapmştm fotoyu incelerken golge gordum ama hayal goruyorm galba :)
Adet oldum ztn 5.gunumGaliba hayal:) en iyisi kan testi
Vala ne blm cnm ya benm normalde 40 50 gunde bir olurdu adetim bu ay tam 28.gune denk geldi maşallah diyim de devm etsin duzenli sekldepazartesi günü de benim yada pazar iple çekiyorum :)olmamak için ne yapsak acaba