• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron test sonucu

birmelegimolsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
166
62
28
Kızlar progesteron tahlilim 4,32 çıktı doktorum normal değerin bi tık altında ama yumurtlama var dedi hormon takviyesi yapacağız dedi, sizce sonucum çok mu kötü? Bu şekilde hamile kalanlar var mı.

Kızlar progesteron tahlilim 4,32 çıktı doktorum normal değerin bi tık altında ama yumurtlama var dedi hormon takviyesi yapacağız dedi, sizce sonucum çok mu kötü? Bu şekilde hamile kalanlar var mı.
Hamilelik öncesi değeri bilmiyorum ancak hamileliğin 5.haftasunda ölçüldü değerim 17 çıktı doktor kötü değil daha iyi olsa iyi olurdu dedi ama progestan ilacı kullanmak istemedim çünkü benim karaciğer enzimimi artırdı o yüzden kullanmak istemedim

Merhaba bu sikinti bende de var reglimin 23. Gunu genelde 8 -6 veya 5 cikiyor progesteronum doktor yumurtlamamissindir diyor ama ben ovulasyon cubuklariyla baktigimda yumurtluyom ve catliyo hatta...3 kere spontan gebelik yasadim ve 3 u de dusukle sonuclandi...muhtemelen kalitesiz yumurtalarim kalmis simdi tup bebek surecine girdi 1.5 aydir cesitli vitaminler kylllandiriyor doktorumuz...bazen umutsuzluga kapiliyom yani okuduum.kadariyla kalite sonradan artirilmazmis sperm gbi degilmis yumurtalar ve cok korkuyom

Back