• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Progesteron tahlili

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de yumurtlamadan sonraki 9.gun yaptirdim cunku yirmibirinci gun yaptiramadim daha yumurtlamamistim🤪 11.9 cikti kan sonucum.

Ben 23.günümde yaptırdım 9,52 çıktı ama 21'de yaptırmadım çünkü yumurtlamam 15-16.günde olmuştu doktora whatsaptan yazdım şöyle dedi "21.günde 10'un altını düşük sayıyoruz ama senin 23.günmüş
çok anlamlı değil" dedi bende bişey anlamadım🤷🏼‍♀️ bu hormona sonuçta yumurtlamadan 1 hafta sonra bakılıyor
Herkes 14.günde yumurtlamıyoki
Başka birine de doktor 5'in üstü normal demiş

Adetin 21. Günü progesteron tahlili im 8.32 çıktı. Sizce umut var mı yumurtlamanın 7. Günüydü doktorum iyi dedi ama sizde sormak istiyorum
CAnım selam sanırım biz seninle aynı gün yumurtladık. Benim ovulasyon testine göre 15. inde yumurtlamam oldu. Bugünde gittim progesteron testi yaptırdım. 11,6 çıktı ama referans değerinin çok üstünde doktorda ne kadar yüksekse o kadar iyi demişti biizm için. SEninkide baya yüksek bence korkulacak birşey yok.

CAnım selam sanırım biz seninle aynı gün yumurtladık. Benim ovulasyon testine göre 15. inde yumurtlamam oldu. Bugünde gittim progesteron testi yaptırdım. 11,6 çıktı ama referans değerinin çok üstünde doktorda ne kadar yüksekse o kadar iyi demişti biizm için. SEninkide baya yüksek bence korkulacak birşey yok.
Benim de 21.8 cikti doktor orta dedi bir hafta bekle gel test uapalim dedi ama bu hamile olacagin anlamina gelmiyo dedi bugun adetimin 3.gunu ama olmadim hala klomen geciktiriyo adeti bir keresin de 4 gun geciktirmisti sonra feci sekil de agrim ve kanamam olmustu bakalim bu sefer ne olacak agrim var her an olacak gibiyim

Benim de 21.8 cikti doktor orta dedi bir hafta bekle gel test uapalim dedi ama bu hamile olacagin anlamina gelmiyo dedi bugun adetimin 3.gunu ama olmadim hala klomen geciktiriyo adeti bir keresin de 4 gun geciktirmisti sonra feci sekil de agrim ve kanamam olmustu bakalim bu sefer ne olacak agrim var her an olacak gibiyim
21,8 nasıl çıktı senin yaa hay maşallah ne akdar yüksek. adet günüe yakşaltıkça mı bu değer yükseliyor anlamadım ki. şimdi benim değerim seninkine göre çokçok düşük nasıl yorumlamak lazım bilemedim :///

21,8 nasıl çıktı senin yaa hay maşallah ne akdar yüksek. adet günüe yakşaltıkça mı bu değer yükseliyor anlamadım ki. şimdi benim değerim seninkine göre çokçok düşük nasıl yorumlamak lazım bilemedim :///
Seninki de normal ama yumurtlamissin sen de degerlerin arasin da onemli olan yumurtlamak degil mi yani yumurtanin catlamasi

Ben burda progesteronu 80-60-50-30 çıkanları gördüm ama hamile değillerdi
Seninki normal düşük değil 10'un aşağısı düşükmüş doktor öyle yazmıştı bana

Back