- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
- Konu Sahibi Tekirdagli4259
-
1'nci gününden başlıyorsun saymaya. 21nci 22nci 23ncü günler yapılıyor.Kizlar progesteron testi adetin 1. Gununden itibaren mi sayiliyor yoksa aderin bitiminden itibaren mi lutfen yardim edin
Yumurtlamanın kaçıncı günündeydin ?Kislar benim deger 6.34 cikti nasil sizce dusuk mu kendi kendime yumurtlamis oluyor muyum bana biraz dusuk geldi 3 doktora sordum 2 tanesi sonuc iyi dedi 1 tanesi destek alman gerek dusuk dedi ne yapacagimi bilmiyorum
10 ve ustu kalıtelınyumurtlama oldugunu gosterır dıyenbılıyorum cnm 12,60 cıkmıstı benımKislar benim deger 6.34 cikti nasil sizce dusuk mu kendi kendime yumurtlamis oluyor muyum bana biraz dusuk geldi 3 doktora sordum 2 tanesi sonuc iyi dedi 1 tanesi destek alman gerek dusuk dedi ne yapacagimi bilmiyorum
Tabı 20 ve 23 uncu gunlerde yaptırdıysanKislar benim deger 6.34 cikti nasil sizce dusuk mu kendi kendime yumurtlamis oluyor muyum bana biraz dusuk geldi 3 doktora sordum 2 tanesi sonuc iyi dedi 1 tanesi destek alman gerek dusuk dedi ne yapacagimi bilmiyorum
O zaman benim cok dusuk neyse tatilden doneyim bi gidip sorcam doktoraBen 2 kez verdim 21.gun vermıstım ılk 15.2 cıktı 2ay sonra dr klomen vermıstı bu ay progestan testi yaptırdım 35.9 cıktı sonuc ama dr daha gösteremedım
10 ve ustu kalıtelınyumurtlama oldugunu gosterır dıyenbılıyorum cnm 12,60 cıkmıstı benım
Evet cnm aynen tahlılden bır hafta sonra hamıle oldugumu ogrendm zor hamılelık gecırıyorumadetinizin 21.günü baktırdınız 12,60 çıktı ve sonrasında hemen gebe olduğunuzu mu öğrendiniz? bende bugün yaptırdım sonucu bekliyorum bakalım
Evet cnm aynen tahlılden bır hafta sonra hamıle oldugumu ogrendm zor hamılelık gecırıyorum
Hadı ıns cnm ona takılma bnmm yumurtlama sorunum oldugu ıcın yaptırmıstım tesaduf oay hamıle kalmısm hakkımızda hayırlısoAllah kolaylık versin. Herşey sağlıkla tamamlansın inşallah. Bende ovulasyon testine göre 18. gün yumurtladım??? 21.gün PRG baktırdım. Bakalım kaç çıkacak..
Ovulasyon testine göre 18. Gunu yumurtladiysaniz 25. Gunu yaptirin bence zira yumurtlamadan 7 gun sonra pik yaparAllah kolaylık versin. Herşey sağlıkla tamamlansın inşallah. Bende ovulasyon testine göre 18. gün yumurtladım??? 21.gün PRG baktırdım. Bakalım kaç çıkacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?