- 15 Haziran 2016
- 93
- 54
- 8
- 34
- Konu Sahibi petite woman
Progesteron tahlili yaptırmaya gidip hamile olduğunu öğrenen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sordum kusura bakma kac cikarsa bebek var demektir bilgin varmi acabaEvet adetin 21. Günü yapılıyor
İnsallah hamilesindir canim yaz burayada lutfen sonucunu10 ve üzeri diye biliyorum ama her Dr başka değerlendiriyor. Bnm 8.95 yarın ogrenicem merakla beklemek çok zor
canım bu test yumurtalarının çatladgını söylüyor sadece benimki 47 çıkmştı çatlamış bekle adetini dedi gönderdi. Hamilesin ne demiyorlar öyle bi beklentin olmasın.Progesteron tahlili yaptırmaya gidip hamile olduğunu öğrenen var mı?
Biliyorum da acaba beta hcg ye de bakılsın desem bakarlar mı onun için sordum.. sonuçta herhalükarda kan alınacak be var yani ona da baksalar Dimi amacanım bu test yumurtalarının çatladgını söylüyor sadece benimki 47 çıkmştı çatlamış bekle adetini dedi gönderdi. Hamilesin ne demiyorlar öyle bi beklentin olmasın.
ewet keşke baksalar :) talep edersen belki bakarlar bilmiyorm da. Denemek lazımBiliyorum da acaba beta hcg ye de bakılsın desem bakarlar mı onun için sordum.. sonuçta herhalükarda kan alınacak be var yani ona da baksalar Dimi ama