progesteron sonucum

missbon

En güzel duam.. Şükür sebebim.. Canım kızım
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
1.081
1.064
333
Balıkesir
adetimin 21. günü progesteronum 16,9 çıktı iyimi bu testte aç tok fark ediyormu kızlar bide gebelik olunca yüksekmi çıkar bu hormon yani 40 larda falanmı çıkması gerekiyor?

adetimin 21. günü progesteronum 16,9 çıktı iyimi bu testte aç tok fark ediyormu kızlar bide gebelik olunca yüksekmi çıkar bu hormon yani 40 larda falanmı çıkması gerekiyor?

cnm om konuda bilgim yok ama ac tok fark etmez bende 2 aydır 21 günü test oluyorum ama 16.9 cok iyi bir sonuc yumurtlamam olmuş hamileligin belli olmaz cnm işallah bebebşin seninledir tatlım

sağol cnm inş bebiş vardır:)bende çok istiyorum bütün sonuçlar normal eşiminde öle ama bebiş bekliyor şuan gelmio:)

arkadaşım benim geçen ay 21.günde progesteronum 28 çıkmıştı malesef hamile kalamadım o ay..östrojenimde çok yüksek çıkmıştı ama dediğim gibi hamile kalamadım..konuyla ilgilide şunu biliyorum..gebelik oluşursa vücut progesteron ve östrojen salgılamaya devam edermiş değerler düşmezmiş..fakat yumurta döllenmezse progesteron değeri ve öztrojen değeri adet gününe yaklaştıkça düşermiş sonra da zaten bu düşüş sayesinde kanama başlıyor..

bu arada iyi dileğimi dilemeyi unuttum..umarım hamile kalırsın..herkes için bunu dilişyorum ben canı gönülden.bu arada şunu unuttum aç tok farketmiyo..aç tok farkeden tek hormon "prolaktin"..

sağol arkadaşım iyi dileğin için bende herkes için istiyorum her ay bekliyorum böle işte diğerlerini 3. günü yaptırdım aç karına prolaktine falan dr normal dedi sonuçlara ama şöle bişi var ateşim çok yüksek diil sanırım hamile kalınca ateş sabit kalıp düşmüyormuş benim meseela 34 çıktı bigün bugün 35,6 çıktı değişik çok yüksek bi vücut ısımda yok

ha bu arada dr klomen kullan dedi herşey normalken klomen kullanmak istemiyorum ben ya boşu boşuna hormon yüklemesi olacak belki normal olana kist yapar klomen

haklısın..eğer hormonlarının hepsi olması gerektiği değerlerde ise zaten bikaç ay içinde kendiliğinden hamile kalırsın..vücuda boşa hormon yüklemek dengeni bozabilir bence de..bizim zaten bozuk bizde sorun olmuyo da bende pko var mesela..zaten hormon dengem yok..ama senin normalmiş bence bikaç ay dene yaşın gençse..bak ben 30 yaşındayım eşim 36..pko yum o yüzden klomen içiyorum 2 aydır..bu ay 2 yumurtam oluştu 24 ve 26 mm..bana biraz büyük geldi çatlamadıysa kist oluşcak..hormon iyi bişey değil yani..

midemde sorun var o yüzden soğan kürü yapamadım da tedaviye başlamadan inciri denemiştim..onuda fazla kullanmadım çünkü insülin sorunum var..şeker yapar diye boşvermiştim..

midemde sorun var o yüzden soğan kürü yapamadım da tedaviye başlamadan inciri denemiştim..onuda fazla kullanmadım çünkü insülin sorunum var..şeker yapar diye boşvermiştim..

cnm sana bişey yazdım bakarmısın hormam testlerine bölümüne ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…