- 7 Aralık 2017
- 545
- 359
- 23
- Konu Sahibi Lavinya223
Arkadaslar adetin 21. gunugprogesteron hormonuma bakildi sonuç 28 sizce nasil bilgisi olanlar biraz aydınlatabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyi. Kaç yumurta oluştuğunu biliyor musun ?Arkadaslar adetin 21. gunugprogesteron hormonuma bakildi sonuç 28 sizce nasil bilgisi olanlar biraz aydınlatabilir mi?
Hayır canım bilmiyorum sonucu Dr. Daha gosyermedm adete de 4 5 gün kaldiGayet iyi. Kaç yumurta oluştuğunu biliyor musun ?
Tek yumurtaysa sonuç güzel gebelik bile olabilir. Ama birden fazla yumurta oluştuğunda da böyle yüksek çıkıyor. Ben de baktırmıştım tek yumurtam vardı 24.69’du değerim hamileydim.Hayır canım bilmiyorum sonucu Dr. Daha gosyermedm adete de 4 5 gün kaldi
Dr. Dan çıktım canim doktorun tepkisi güzel oldu çok güzel ovulasyon olmuş ilişkiye devam edin dedi anlamadim yani birden fazla yum. Mu oldu ki de oyle dedi adetime de zamaninda gelirse 5 gün 1 2 gun erken gelrse 3 4 gün kaldiTek yumurtaysa sonuç güzel gebelik bile olabilir. Ama birden fazla yumurta oluştuğunda da böyle yüksek çıkıyor. Ben de baktırmıştım tek yumurtam vardı 24.69’du değerim hamileydim.
Evet onu doktor anlar anca muayene de. Adetin gününde gelmezse test yaparsın.Tek mi cok mu bilmiyorum onu muayeneyle mi anlariz
Oyle canim ama kasıklarm olcak gibi agriyo göğüs uclarim aciyo baya yani olcak gibiEvet onu doktor anlar anca muayene de. Adetin gününde gelmezse test yaparsın.
Doktor sana ne dedi seninde yüksek çıkmışbenımde bugun 20 gunum progesteron 31.9 cıktı .