progesteron kullanan var mı?

tyana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2008
37
0
42
arkadaşlar şu an 6 haftalık hamileyim ama 64 mm miyomum var.doktorum miyomdan dolayı düşük riski olabileceğini söyleyip düşüğü engellemek için progesteron verdi.vajenin içine enjekte ediliyor.kullanım alanlarına baktım ve benim durumuma uymuyor.bir çok da yan etkisi var.acaba kullanan var mı.tereddüt ediyorum .herhangi bir sorun oluşturur mu.yardımlarınızı bekliyorum.

bu arada yan etkilerini ağızdan alındığı zaman çok fazla yasıyorsun vajinadan o kadar olmuyor
dr'una güven benim arkadasımın 5 aylık hamileyken miyomu çıktı onunda erken doğuma
sebep verebilir diye dr'u verdi 2 ay yataktan kalkmadı

çok teşekkür ederim içim rahatladı.kötü birşey olsa zaten vermez ama işte ne biliyim korktum yine de.teşekkür ederim tekrardan.

offf evet bensanırım iki ay boyunca günde 2 tane ağızdan aldım çok çok kötüydü pelte etti beni vücudumun tüm vidaları gevşetilmiş gibiydi baygın baygın yattım hep depresyonda gibiydim dr.bırakabilirsin dediğinde bayram etmiştim

Seninki jel şeklinde bir şey sanırım enjekte edildiğine gore.Dr. bana hap olarak vermıstı progestanı vajendende uygulanabiliyor ama ben içiyorum zararı yok faydası var ihmal etmeden kullan canım geçmiş olsun.

benim gebeliğim onaylandıktan sonra kullanmaya başladım Hoca tablet verdi ama ben istemedim. Hocayla tartıştık. Ben ıĞNE istiyorum kana karışma süresi daha çabuk dedim. Ben galip geldim tabi :lepi:
Tableti daha önce başka bir merkezde vermişlerdi. Vajenden alınca yarısını vücut alıyor yarısı geri atılıyor. ığne avantajlı ağrılı olsada. Halende kullanıyorum günaşırı tek doz. ığne olduktan 5 dakika sonra resmen rahimağzında hissediyorum kasılmayı.

bende jeli kullanıyorum hemde 2 aya yakın zamandan beri ilk başlarda yaparken çok zorlanmıştım ama şimdi alıştım ben gebeliğimin 12. haftasına kadar kullanmak zorundayım çünkü tedaviyle hamile kaldım yan etkilerini de o kadar düşünmeyin sonuçta her ilacın bi yan etkisi var.Bu jelide mutlaka kullanmak zorundayız hem jel ilaçtan daha etkiliymiş

iğne bende kullanmıştım gün aşırı tek doz olarak yaklaşık 5 tane falan oldum heralde iğneden şimdi sadece jel kullanıyorum

iğne bende kullanmıştım gün aşırı tek doz olarak yaklaşık 5 tane falan oldum heralde iğneden şimdi sadece jel kullanıyorum

Anacım ne 5i ne 10 u kevgire döndüm :roflol: hemşireler yer bulamıyor. Azkaldı 12. haftada bitecek işallah ama 2 bebek olunca süre uzarsa nasıl olur bilmem. kafamçokkarıştı

bende kullandım canım korkma bişiy olmaz ben yumuşak tableti kullandım
yan etkisi çok fazla ben çalışıyorum bir uyku yapıyordu anlatamam
ama neyseki 1 hafta kullandım bırakdım benim ufak kanamalarım olmuştu
çok şükür kesildi kullanmak zorundayız mecburen.bebeklerimiz iyi olsunda
başka bişiy istemiyorum allahdan

X