Ne zaman yaptırdın adet günü muKızlar yorumlar misiniz
Hayır yumurtlamadan 1 hafta sonra yani 21.günNe zaman yaptırdın adet günü mu
Sanırım yumurtlamadin canım yada yumurtan kalitesiz. Doktorum -5 yumurtlamissin 5-10 arasi yumurtlamissin ama kalitesiz +10 kaliteli demisti. Benim 7 çıkmıştı kalitesiz demistiHayır yumurtlamadan 1 hafta sonra yani 21.gün
Peki ilaç verdi mi faydasını gordunmu verdiyse tabiSanırım yumurtlamadin canım yada yumurtan kalitesiz. Doktorum -5 yumurtlamissin 5-10 arasi yumurtlamissin ama kalitesiz +10 kaliteli demisti. Benim 7 çıkmıştı kalitesiz demisti
Yumurtlamamissin canim 10 üstü olmasi gerekiyor ben yumdan 1 hafta sonra yapmistim 13 çıkmıştıHanımlar Merhaba progesteron testi yaptırdım 3.74 çıkmış sanki iyi bi sonuç değil gibi geldi ama yine de paylaşmak istedim sizce nedir durum
yok canım bu ay için yapılacak bişi yok ama önümüzdeki aylar için ilaç verebilir klomen gibi. Benim klomen+8 yumurta geliştirici iğne ile 4 yumurtam oluşmuştu progesteron 26 çıkmıştı doktor çok iyi dedi ama hamilelik olmadi.- Hamilelikle ilgili bilgi vermez, benim 8 çıkan hastam hamileydi 60 çıkan hamile degildi- demişti doktorumPeki ilaç verdi mi faydasını gordunmu verdiyse tabi
İğne olarak gonal-f veriyor sanırım ben Klomen daha önce kullandım bi faydası da olmadı zatenyok canım bu ay için yapılacak bişi yok ama önümüzdeki aylar için ilaç verebilir klomen gibi. Benim klomen+8 yumurta geliştirici iğne ile 4 yumurtam oluşmuştu progesteron 26 çıkmıştı doktor çok iyi dedi ama hamilelik olmadi.- Hamilelikle ilgili bilgi vermez, benim 8 çıkan hastam hamileydi 60 çıkan hamile degildi- demişti doktorum
Klomen 3 ay kullandım işe yaramadı dördüncü ay klomen 5menagon3merional ile 4 yumurtam olustu. Bu ay bayrama olunca tedaviyi erteledik sanırım hamileyim ama sağlıklı görünmüyor sanki kimyasal gibi düşünmek bile istemiyorum ama dış gebelik bile olabilirİğne olarak gonal-f veriyor sanırım ben Klomen daha önce kullandım bi faydası da olmadı zaten
İnşallah değişir de sağlıklı olur canım allah gönlüne göre versin inşallahKlomen 3 ay kullandım işe yaramadı dördüncü ay klomen 5menagon3merional ile 4 yumurtam olustu. Bu ay bayrama olunca tedaviyi erteledik sanırım hamileyim ama sağlıklı görünmüyor sanki kimyasal gibi düşünmek bile istemiyorum ama dış gebelik bile olabilir
Kimyasal mis canım olsun ama kendiliğinden yumurta oluşmuş catlamis dollenmis bunlar çok iyi gelismelerİnşallah değişir de sağlıklı olur canım allah gönlüne göre versin inşallah
Evet canim ağrı sancı falan oluyorÇatlama iğnesinden sonra adet sanvısı gibi sancı yaşayan varmı prki brn çatlama iğnesi vurdurdum bi yumurtam 13 mm mi ne olmuştu doktor dedi ama sanki şuan adet sancıaı gibi sancım var cok şiddetli değil ama yinede var normalmı? (Sırt ve yumurtalıkta ağrı)
Aynen canım çok normal. Ben ilk çatlatma ignesinden sonra hamileyim diye dolasiyordum o ağrılar yanılttı. Tek yumurtan vardı 13mm mı?? Yoksa en küçüğü mu?? En az 18 mm olmadan iğne yapılmaz bildiğim kadarıylaÇatlama iğnesinden sonra adet sanvısı gibi sancı yaşayan varmı prki brn çatlama iğnesi vurdurdum bi yumurtam 13 mm mi ne olmuştu doktor dedi ama sanki şuan adet sancıaı gibi sancım var cok şiddetli değil ama yinede var normalmı? (Sırt ve yumurtalıkta ağrı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?