Normalde daha düşük çıkıyorsa doktorun ondan gebelikten şüphelenmiştir. Çünkü normalde 20 ve üzerinde gebelikten şüphelenilir. Bekle biraz doktorun dediği gibi. Adetin geçmesine gerek yok ama bence 2-3 gün kala yapsan silikte olsa çıkar.merhabalar, gebeliğe kara verdiğimiz için genel kontrol amaçlı geçen hafta doktora gitmiştim. Bugün kaç sonuçlarımı öğrenmek için doktorumu aradığımda progesteron hormonun 15.4 değerinde olduğunu ve yüksek ihtimalle gebe olabileceğimi adet döngüm geciktiği anda test yapmamı söyledi. Beta ise 2.0 değerinde, heyecanlandım ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonuç negatifti. Aynı durumu yaşayan ve yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Normalde daha düşük çıkıyorsa doktorun ondan gebelikten şüphelenmiştir. Çünkü normalde 20 ve üzerinde gebelikten şüphelenilir. Bekle biraz doktorun dediği gibi. Adetin geçmesine gerek yok ama bence 2-3 gün kala yapsan silikte olsa çıkar.
Merhaba ben cumartesi gebelik testi yaptırdım beta 99 progesteron da 15.54 çıkmıştı benim de adetiniz geçince birdaha test yapın isterseniz
Progestan yazdı mı doktorunuz ? Bu değerlerde progesteron 100leri bulur genelde. 5nci hafta doldu mu kimyasal şüphesi geçti mi yani tamamen ? Benim beta 14ken bi hafta öncesinde progesteron 24tü. 14 olduğu değerlerde tahminimizce 50-60'ları bulmuştur. Zaten progesterondan dolayı gebelikten şüphelendik.Merhaba ben cumartesi gebelik testi yaptırdım beta 99 progesteron da 15.54 çıkmıştı benim de adetiniz geçince birdaha test yapın isterseniz
Tüh. Olsaydı çıkardı şimdiye. Doktor niye heveslendirdi onu anlamadım. 20nin üstünde bile kesin konuşmazlar genelde.Progesteron hormonu 15,4 çıkmıştı umutlanmıştım fakat bugün beta hcg testi yaptırdım sonuç tekrar 2,00 çıktı..yani gebelik yok.. batta 4 mayısdı...
Tüh. Olsaydı çıkardı şimdiye. Doktor niye heveslendirdi onu anlamadım. 20nin üstünde bile kesin konuşmazlar genelde.
Hmm anladım. Bu değerlerde olup hamile kalamayan çok var yine de heveslendirmemek daha doğru gibime geliyor. Hayırlısı olsun hakkında.kesin demedi yüksek ihtimal dedi zaten ama 10 üstü için hemen hemen her doktor ihtimal veriyor.