Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortalama 28 gunde bir oluyosan cok düşük canimBen bugün progesteron hormonu verdim 21 günüm adet döngümün 1,66 ug/L çıkmış e nabız da değer normal yazıyor acaba değer düşük mü normal mi sürekli gidip gelip anlayan biri varsa cevaplayanilir mi ayrıca bu hormon nedir neyi gösterir tam anlayamadım ??
Hamilelik hormonu değer normal. Geçen ay bana doktor 40 üstü gebelik oluyor demişti.Ben bugün progesteron hormonu verdim 21 günüm adet döngümün 1,66 ug/L çıkmış e nabız da değer normal yazıyor acaba değer düşük mü normal mi sürekli gidip gelip anlayan biri varsa cevaplayanilir mi ayrıca bu hormon nedir neyi gösterir tam anlayamadım ??
Sınırda çıkmış digerlerine bakmadan yanlizca progesteron hormonu icin yorum yapmak doğru olmaz dedi prolaktinim 25 çıkmış yüksek bakalım ne olacak rahim filminden sonra herşey belli olur dua edinBenim de sizinle benzer bir rakam çıktı ben de covidden sonra 40 günde bir oluyorum. Doktorunuzla görüştünüz mü? Bldiğim kadarıyla progesteron yumurta ile ilgili büyüyüp çatlaması ile
Sınırdaymıs bakalım ne olucak nasıl bi yol izleyeceğizHamilelik hormonu değer normal. Geçen ay bana doktor 40 üstü gebelik oluyor demişti.
Merhaba canım bende bugün verdim 21. günüm 1.94 çıktı doktor biraz düşük dedi oysa ki bu ay hsg çekildim umutluydum ama olmadı takviye amaçlı bişey yazdı. Senin sonucun ne olduBen bugün progesteron hormonu verdim 21 günüm adet döngümün 1,66 ug/L çıkmış e nabız da değer normal yazıyor acaba değer düşük mü normal mi sürekli gidip gelip anlayan biri varsa cevaplayanilir mi ayrıca bu hormon nedir neyi gösterir tam anlayamadım ??
Kiz zaten 19 gün yumurtlama olduysa ozaman olmuştur 33 gün adet oldum ama progesterondan dolayi yumurtlama şüpheli bklm nolcaksanırım doktor takibine başladın o istedi bu testi. yumurtlama olmuşmu diye bu değere bakılır ortalama 10civarında güzel yumurta değeri görülür. genelde kadınların adetin 14.günü yumurtladıgı varsayılır bundan tam 1hafta sonra yanı, adetin 21.günü bu tahlille kontrol edilir.. sizin negatif çıkmş yani değere göre bu adette yumurtlaman olmamış. şöyle ki ortalama 21.gün her kadında geçerli değil. bu yüzden ovulasyon testine basvurulur belki adetin 14değilde 17.gün oldu bu yüzden tahlilde sonuc çıkmaz
Her dr farkli konusuyor ya anlamiyorum ki 4 ve üzeri iyiymiş canm oyle dedi benim dr.Hamilelik hormonu değer normal. Geçen ay bana doktor 40 üstü gebelik oluyor demişti.
Adetin 21. Gün de çıkan progesteron değeri 40 olduğunda mı gebelik oluyor canımHamilelik hormonu değer normal. Geçen ay bana doktor 40 üstü gebelik oluyor demişti.
Teşekkür ederimHamilelik hormonu değer normal. Geçen ay bana doktor 40 üstü gebelik oluyor demişti.
Yok o canım çatlama olduğunu gösterir adet olmaz isen tekrar baktırAdetin 21. Gün de çıkan progesteron değeri 40 olduğunda mı gebelik oluyor canım
Evet biliyorum çatlama olduğunu 60 değer yüksek olduğu için gebelik olabilir dendi sende 40 üstü gebelik olabilir deyince yazmıştım teşekkürler ..Yok o canım çatlama olduğunu gösterir adet olmaz isen tekrar baktır
Hamilelik hormonu değer normal. Geçen ay bana doktor 40 üstü gebelik oluyor demişti.
Hayır ben 15 16 küsürle tüp bebek transferi oldum 7 haftalık gebeyim 30.30 çıktı değerim ki günde 1 defa 25 mg progestan iğne günde 4 adet 200 den olmak üzere toplam 800 mg progestan fitil kullanıyorum ona rağmen sonuç bu ve doktorum çok sağlıklı ve güzel ilerlediğini söylediAdetin 21. Gün de çıkan progesteron değeri 40 olduğunda mı gebelik oluyor canım
Ben gebelik istiyorum canım ama benim doğal hali bu çıktı ilaç falan kullanmıyorum ..Hayır ben 15 16 küsürle tüp bebek transferi oldum 7 haftalık gebeyim 30.30 çıktı değerim ki günde 1 defa 25 mg progestan iğne günde 4 adet 200 den olmak üzere toplam 800 mg progestan fitil kullanıyorum ona rağmen sonuç bu ve doktorum çok sağlıklı ve güzel ilerlediğini söyledi
Herşey gönlünüzce olsunYok o canım çatlama olduğunu gösterir adet olmaz isen tekrar baktır