• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Progesteron hormonu yükselmiş kötü mü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dontsay

Evlatlarım 💕
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
1.448
1.741
133
31
Merhabalar hamilelik için kan testi verdim negatif ama doktor hamile gibi hareket et sen yinede 10 gün sonra gel dedi fakat progestron hormonu yükselmis ilk gebeligimdede böyle seyretmisti hamilelik belirtisimi yoksa kalabilirsin şeyi mi çözemedim yardımcı olacak var mı aceba bilgisi olan 2 senedir 0.3 tü şimdi 4.2 olmuş yumurtada catlamamis

Düzenlemek için hayıt tohumu içersen sorun ortadan kalkar.. Gebelik yoksa hormonlarında dengesizlik var demek tir.

Merhabalar hamilelik için kan testi verdim negatif ama doktor hamile gibi hareket et sen yinede 10 gün sonra gel dedi fakat progestron hormonu yükselmis ilk gebeligimdede böyle seyretmisti hamilelik belirtisimi yoksa kalabilirsin şeyi mi çözemedim yardımcı olacak var mı aceba bilgisi olan 2 senedir 0.3 tü şimdi 4.2 olmuş yumurtada catlamamis
Adet olmadan yüksek olması normal. 4ten yüksekse yumurtlama olmuş demek. Çatlasaydı 10 üzeri olurdu. Yani sıkıntılı olan değer öncesiymiş şimdi kötü değil iyiye işaret. Benim hamile kaldığım ay 24tü

Yumurtlama ve yumurta catlamamis olacak gibide değil dedi doktor yazdım ama 5 aydır hep 0.3tu en son hamile kalmadan önce 11 di ne demek olduğunu çözemedim sürekli kasık bel ağrısı çekiyorum ve bu ay 4 defa hafif kanamam oldu bir pecete kadar smir testi yaptırdım sonuç bekliyorum ama rahim temiz enfeksiyonda yok dedi doktor

Adet olmadan yüksek olması normal. 4ten yüksekse yumurtlama olmuş demek. Çatlasaydı 10 üzeri olurdu. Yani sıkıntılı olan değer öncesiymiş şimdi kötü değil iyiye işaret. Benim hamile kaldığım ay 24tü
benımde bugun 13.5 cıktı endometrıum kalınlıgı da 18mm doktor gebe olablırsın dedı ama beta hcg de cıkmıyor ? bata 4 gun var

Çatlama olması ne demek oluyor ? Çatlasa bile kesindöllenme olduğu anlamına gelmiyor dimi

benımde bugun 13.5 cıktı endometrıum kalınlıgı da 18mm doktor gebe olablırsın dedı ama beta hcg de cıkmıyor ? bata 4 gun var
Doktor niye bu kadar erken kanda gebeliğe bakıyor. 4 gün kala hadi neyse de öncesinde de bakılmış sanırım. Benim adete 3 gün kala 14tü bhcg. Adeti bekleyin ama bence

Back