• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron hormonu yardım lütfen :(

Nehirce 32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
317
158
103
37
merhaba kızlar 13 şubatta beta hcg değerim 247.7 çıkmıştı bugün ise 530 çıktı doktorum iyi 2 ye katlamış haftaya keseyi görebiliriz dedi ama progesteron hormonum 8.86 çıktı be biraz düşük o yüzden düşük olmasın diye progestan verdi Günde 2 defa kullan dedi bu ilacı kullanan ve bu durumu yaşanan var mı acaba ? İlacın yan etkisi çok diyorlar tedirgin oldum açıkcası ☹️

Canim ben fitil kullanıyorum gunde 1 kere hicbir sıkıntı yaşamadım.
Senin bunyen herkesle bir degil ki neden baskalarina bakip endise yaratıyorsun kendine.

merhaba kızlar 13 şubatta beta hcg değerim 247.7 çıkmıştı bugün ise 530 çıktı doktorum iyi 2 ye katlamış haftaya keseyi görebiliriz dedi ama progesteron hormonum 8.86 çıktı be biraz düşük o yüzden düşük olmasın diye progestan verdi Günde 2 defa kullan dedi bu ilacı kullanan ve bu durumu yaşanan var mı acaba ? İlacın yan etkisi çok diyorlar tedirgin oldum açıkcası ☹️
Canım ilacın yan etkisi sana var bebeğine değil, ağız yoluyla alırsan uyku baş dönmesi mide bulantısı yapıyor ama fitil olarak alırsan yan etkisi olmuyor 2 türlüde kullanılıyor zaten

Canim ben fitil kullanıyorum gunde 1 kere hicbir sıkıntı yaşamadım.
Senin bunyen herkesle bir degil ki neden baskalarina bakip endise yaratıyorsun kendine.
Aslında ben bugün çok rahat bir şekilde kontrole gittim ama sağolsun doktor hanım daha 2. Hcg bakmadan progesteron düşük olabilir dedi sonra sonuç iyi çıkınca sorum yok ilacı 2 kere kullan dedi bende dolayısıyla strese girdim

Aslında ben bugün çok rahat bir şekilde kontrole gittim ama sağolsun doktor hanım daha 2. Hcg bakmadan progesteron düşük olabilir dedi sonra sonuç iyi çıkınca sorum yok ilacı 2 kere kullan dedi bende dolayısıyla strese girdim
Aman sakın canım stres yapma en büyük düşman stres.
Bana hic bakılmadı bile yanlış hatırlamıyorsam ama akıntı ile karışık kan gelince cok az vermişti progestan şükür ondan sonra da olmadi hicbirsey 1kutu bitmek uzere daha 12.haftaya kadar kullanicam 1kutu daha.
Sakin ol stresten uzak dur bolca dua et dinlen bol bol ve keyfini cikar sen anne adayisin artık :anneadayı:

Back