Progesteron hormonu testi

Tatli Limon

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
1.418
1.133
83
Zübde-i alemsin sen 💫
Merhaba arkadaşlar. Ben 21. Gün progesteron hormonu testi yaptırmak istiyorum. Çalıştığım için sabah devlette randevu yok o güne alamadım. Özelde yapcam . 22. Gün de olur mu yoksa 21. Gün şart mı ? Değer kaç olmalı o günlerde ? Ben sadece bi defa yapmıştım ve 0.92 çıkmıştı. Ayrıca özelde yapanlar var mı fiyatını bilen var mı ? Cevap yazacak olanlar için şimdiden teşekkür ederim.

Ben 35 tl ye yaptırmıştım geçen ay özelde 19. İle 21. Gün arası verilmesi gerek 0.92 de çok düşük benm de 1.36 çıkmıştı ve doktorum kötünün kötüsü olarak tanımlamıştı ama bazen de progesteron yanıltabiliyor gönlünüze göre olsun herşey 22. Gün olmaz 19 20 21 sadece bu günler

Ben bu değerle hamile kalmıştım. Ama 2. Ayda kürtaj olmak zorunda kaldım. O yüzden sormak istedim . Çok teşekkür ederim cevap için . Bilmukabele güzel duanız için.

Ben bu değerle hamile kalmıştım. Ama 2. Ayda kürtaj olmak zorunda kaldım. O yüzden sormak istedim . Çok teşekkür ederim cevap için . Bilmukabele güzel duanız için.

inşallah tekrar kalırsınız Allah’tan ümit kesilmez benmde 2 sene olcak bekliyorum bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başladık o değerden sonra 8. Günümdeyim bakalım

inşallah tekrar kalırsınız Allah’tan ümit kesilmez benmde 2 sene olcak bekliyorum bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başladık o değerden sonra 8. Günümdeyim bakalım
Benim bir sene oldu. Allah yardımcınız olsun. Güzel haberler yazarsınız inşallah. Pko var mı sizde bir de bu ilaçlar progesteron düşüklüğü için mi

Benim bir sene oldu. Allah yardımcınız olsun. Güzel haberler yazarsınız inşallah. Pko var mı sizde bir de bu ilaçlar progesteron düşüklüğü için mi
Pko yok bu ilaçlar yumurta geliştirici ve yumurta çatlatma iğnesi :) yumurtalarım gelişmiyor

Bende 21 günde test yaptım 32.4 çıktı hamilemiyim sizce Aynı zamanda letresan kullanıyorum

Progestanin dusuk olmasi demek yumurtanın catlamadigi anlamina geliyor.gecen ay 21.gun progestan testim1.20 cikti doktor ultarsona baktiginda daha yumurtamin catlmaadigini soyledi.bu nedenle dusuk cikti yani.progesteron hormonu eger gec yumurtluyorsaniz gev tarihte bakilmali yani tam yumurtanizin catladigi gunden 7 gun sonra pik yapar.sonuclara uzulmeden evvel dogru tarihte bakıldığında n emin olun.14.gun yumurtladiysaniz ve eminseniz 7 gun sonra yani 21.gun 10 un uzerinde bir deger olmali.zaten catladiktan sonra dollenme olursa porgesteron yuksek kalmaya devam eder.dollenme olmadiysa adete yaklastikca deger duser.umarim anlatabilmisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…