- 24 Mart 2019
- 727
- 1.984
- 43
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 7.7 çıktı bugün ama e nabızda değer normal diyor yani sizin dediğinize göre 10nun altında düşükmükiMerhaba 10 ve üzeri normal değer olarak kabul ediliyor kaç yazıyor sonucunda
Adetten once 1 ng/ml den az olmasi lazim adetinin ortasindada 5 ile 20 ng/ml arasinda olmali yazıyor nette kaçıncı gün yaptırdın? Bana doktorum 21. gün 10 üzeri normal demişti yani yumurtan çatlamış demek dedi ama netten araştırdığımdaysa 5 üzeri normal yazıyor dediğin gibi doktorum neden öyle dedi anlamadım tam olarak neye dayanarak konuştu bilmiyorumBenim 7.7 çıktı bugün ama e nabızda değer normal diyor yani sizin dediğinize göre 10nun altında düşükmüki![]()
Testte hangisi progesteron ifade ediyor anlamadım kiMerhaba 10 ve üzeri normal değer olarak kabul ediliyor kaç yazıyor sonucunda
Kızlar bakın bu mesajı buldum ve gayet güzel anlatmış yardımcı olacağını düşünüyorum moral bozmayinProgesteron tahlili 21nci gün değil yumurtlamanın 7nci günü yapılır.
Şöyle anlatayım progesteron yumurtlama gerçekleştikten sonra yükselmeye başlar. 7nci günü tavan yapmış olur. Ama doktorlar herkesin 28 günde bir adet olduğunu düşünüyor ve 14ncü gün yumurtlasa 21nci gün progesteron bakılır anlaşılır diyorlar. Ama herkes aynı zamanda yumurtlamaz. Stres beslenme herşey etkiler, yumurtlama gecikebilir. Hele ki adet düzenli değilse testi 21nci gün yapmak kadar saçma bişey yok. Bilmem durumu anlatabildim mi. Belki de sen yumurtladın ama geç yumurtladın, üzerinden 7 gün değilde 2-3 gün geçmiş olsa böyle çıkar mesela. Doktor yumurtlama gerçekleşiyor demesinin nedeni şu: Yumurtlama olmasa değer 1 civarlarında olur. Hatta altında kalır.
Bu arada bende yaptım ama 21nci gün değil yumurtlamanın 7nci günü. Adetin 25nci gününe denk geldi. 24,69 çıktı. Gerçi hamileydim. Normalde bu kadar yüksek çıkmaz.
Ya benimde şöyle oldu adetimin 21. Günü ayın 8'ine denk geliyordu haftasonu randevu alamadım mecbur bugüne almak zorunda kaldım doktor iki gün geçmiş ama bi bakalım yinede sonuç kötü çıkarsa üzülme diğer ay tekrar bakarız dedi 7.7 bu duruma göre normal mi yani yumurtlama dönemimi geçtim şuanAdetten once 1 ng/ml den az olmasi lazim adetinin ortasindada 5 ile 20 ng/ml arasinda olmali yazıyor nette kaçıncı gün yaptırdın? Bana doktorum 21. gün 10 üzeri normal demişti yani yumurtan çatlamış demek dedi ama netten araştırdığımdaysa 5 üzeri normal yazıyor dediğin gibi doktorum neden öyle dedi anlamadım tam olarak neye dayanarak konuştu bilmiyorum
Evet adeti düzenli olanlar da öyle oluyor bana doktor 10 üzeri normal demişti ama nette 5 üzeri normal değer yazıyorNormal şartlarda adetin 21.günü zaten yumurtlamanın 7.günü oluyor.
Attım canımÇekip atar mısın sonuçları
Canım doktorun daha iyi bilir nette yazdigina göre değerin normalYa benimde şöyle oldu adetimin 21. Günü ayın 8'ine denk geliyordu haftasonu randevu alamadım mecbur bugüne almak zorunda kaldım doktor iki gün geçmiş ama bi bakalım yinede sonuç kötü çıkarsa üzülme diğer ay tekrar bakarız dedi 7.7 bu duruma göre normal mi yani yumurtlama dönemimi geçtim şuan
Değerler normal görünüyor. Progesteron çıkmamış daha sanırsamAttım canım
Bir daha gidicez napalımDeğerler normal görünüyor. Progesteron çıkmamış daha sanırsam
Rica ederim canım. Bazı hormonlar geç çıkıyo sana ne zmn dedilerdi acaba? Ara ara kontrol et bakalım nerden baktıysan.Bir daha gidicez napalımsağol canım teşekkür ederim
Akşamm 5 gibi çıkar demişti ben gidip ertesi gün aldım sonuçları e nabıza bakıyorum arada bugün tekrar gidip sorucam bakalımRica ederim canım. Bazı hormonlar geç çıkıyo sana ne zmn dedilerdi acaba? Ara ara kontrol et bakalım nerden baktıysan.
Tamm canım çok sağolCanım doktorun daha iyi bilir nette yazdigina göre değerin normal