- 23 Eylül 2024
- 377
- 114
- 18
- 30
Ediyorum tabii. Ama testlerde ben hic bir zaman koyu cift cizgi gormemisim. Ama doktorum testi bana onermedi, bazi kisilerde dedi bole ola biliyor. Onemli olan ultrasondaki sonucmus((Yumurtlamadan 1 hafta sonra bakılması lazım tarihe dikkat ediyor musunuz?
1.50 için normal demesi biraz garip yumurtlama oluyor evet olmuyor değil ama kaliteli olmuyor demek ki o yüzden düşük değeriniz.. yumurtlama haftanızda havuç tüketin. Hergün mutlaka avakoda yemeye çalışın ve çörekotu da yiyin bunlar yumurtlama kalitesini arttırır. Vitamin olarak omega 3 ve d vitamini kullanın mutlaka. Tahlil yaptırıp.Ediyorum tabii. Ama testlerde ben hic bir zaman koyu cift cizgi gormemisim. Ama doktorum testi bana onermedi, bazi kisilerde dedi bole ola biliyor. Onemli olan ultrasondaki sonucmus((
D vitamini degerim dusuktu 3 ay once. Onu içerek bayagi artirdim. Doktor e vitamini, folik asit ve yeniden Duphaston ilacini yazdi. Ayni zamanda diet yap dedi 4-5 kg zayifla. Oysaki zaten zayifim boyuma gore. Yani normalim 168 61 kg. Dediginiz gibi yaparim( avakado ve corek otu her gun tuketmeye calisicam. Havuc zaten hep tuketiyirum1.50 için normal demesi biraz garip yumurtlama oluyor evet olmuyor değil ama kaliteli olmuyor demek ki o yüzden düşük değeriniz.. yumurtlama haftanızda havuç tüketin. Hergün mutlaka avakoda yemeye çalışın ve çörekotu da yiyin bunlar yumurtlama kalitesini arttırır. Vitamin olarak omega 3 ve d vitamini kullanın mutlaka. Tahlil yaptırıp.
Eğer prolaktin sorununuz yoksa incir de çok faydalı yumurtlama için bulabilirseniz incir de tüketin. Havucu da özellikle yumurtlama haftanızda yemeye özen gösterin. Günde mutlaka 1 tane yumurta, ceviz, badem bunlar da önemli. Paketli gıdaları yiyorsanız tamamen bırakın. Benim de progesteron 1.60 çıkmıştı 1 ay boyunca yazdıklarımı yemeye dikkat ettim sonraki ay 11 çıktı ve sonraki ayda hamile kaldım. İnşallah size de iyi gelirD vitamini degerim dusuktu 3 ay once. Onu içerek bayagi artirdim. Doktor e vitamini, folik asit ve yeniden Duphaston ilacini yazdi. Ayni zamanda diet yap dedi 4-5 kg zayifla. Oysaki zaten zayifim boyuma gore. Yani normalim 168 61 kg. Dediginiz gibi yaparim( avakado ve corek otu her gun tuketmeye calisicam. Havuc zaten hep tuketiyirum
Prolaktin degerimde bir sorun yok cok sukur.Eğer prolaktin sorununuz yoksa incir de çok faydalı yumurtlama için bulabilirseniz incir de tüketin. Havucu da özellikle yumurtlama haftanızda yemeye özen gösterin. Günde mutlaka 1 tane yumurta, ceviz, badem bunlar da önemli. Paketli gıdaları yiyorsanız tamamen bırakın. Benim de progesteron 1.60 çıkmıştı 1 ay boyunca yazdıklarımı yemeye dikkat ettim sonraki ay 11 çıktı ve sonraki ayda hamile kaldım. İnşallah size de iyi gelir
Muz ve patates de galiba iyi geliyor progesterona. Ama kilo aldiriyor iste karbonhidrat yuzundenEğer prolaktin sorununuz yoksa incir de çok faydalı yumurtlama için bulabilirseniz incir de tüketin. Havucu da özellikle yumurtlama haftanızda yemeye özen gösterin. Günde mutlaka 1 tane yumurta, ceviz, badem bunlar da önemli. Paketli gıdaları yiyorsanız tamamen bırakın. Benim de progesteron 1.60 çıkmıştı 1 ay boyunca yazdıklarımı yemeye dikkat ettim sonraki ay 11 çıktı ve sonraki ayda hamile kaldım. İnşallah size de iyi gelir
Düzelmeyecek birşey yok hiç öyle düşünmeyin ve en en en önemlisi bu durumu asla kafanıza takmayın her zaman kendinize benim anne olmama engel bir sorunum yok deyin, mümkün olduğunca düşünmeyin herşey beyinde bitiyor. Allah dermansız dertlerle sınamasın yeter kiProlaktin degerimde bir sorun yok cok sukur.
Ayyy cok sevindim yaa. Ben hic bir zaman duzelmeyecek dusunuyordum(((
O zaman bu ay bayagi dikkat edicem. InsAllah sizdeki gibi bende de artar. Yumurtalar organik degil o yuzden pek tuketmemeye calisiyorum ama iyi geliyorsa dediginiz gibi kullanirim. Bir de glutenle sekeri kesmisim son 1 ayda belki faydasi olur diye
Ben tercih etmedim karbonhidratı normalde de pek tüketmem çünkü. Mesela balık mevsimindeyiz omega desteğini ordan alabilirsiniz haftada 1 balık yerseniz ciddi takviye olur sizin içinMuz ve patates de galiba iyi geliyor progesterona. Ama kilo aldiriyor iste karbonhidrat yuzunden
InsAllahDüzelmeyecek birşey yok hiç öyle düşünmeyin ve en en en önemlisi bu durumu asla kafanıza takmayın her zaman kendinize benim anne olmama engel bir sorunum yok deyin, mümkün olduğunca düşünmeyin herşey beyinde bitiyor. Allah dermansız dertlerle sınamasın yeter ki
tamamdir oyle yapayim o zamanBen tercih etmedim karbonhidratı normalde de pek tüketmem çünkü. Mesela balık mevsimindeyiz omega desteğini ordan alabilirsiniz haftada 1 balık yerseniz ciddi takviye olur sizin için
Kesinlikle stres herşeyi daha da kötü yapar stresin iyi geldiği tek birşey yok. Ne kadar moraliniz yüksek olursa o kadar herşey yoluna girer.. Sağlıklı gebelik nasip olsun inşallahInsAllah
Guzel sozleriniz icin cok sagolunn
Bence de dusunme sekilimi degistirmem lazim.
Bana doktor ilaç vermedi ,kilom olduğu için zayıflama önerdi kg verdikçe progesteron artacak dediBen Agustostan bu progesteronla ugrasiyorum(((( her ay yaptiriyorum hep 1,45 ya 1,50. Duphaston ilacini da 3-4 aydir iciyorum bir faydasi yok. Marta kadar devam dedi doktorum. Olmazsa catlatma yontemi kaldi. Ama diger tum degerlerim ideal
Merhabalar size bir şey sorabilir miyim Progesteron ile alakalıDüzelmeyecek birşey yok hiç öyle düşünmeyin ve en en en önemlisi bu durumu asla kafanıza takmayın her zaman kendinize benim anne olmama engel bir sorunum yok deyin, mümkün olduğunca düşünmeyin herşey beyinde bitiyor. Allah dermansız dertlerle sınamasın yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?