- 29 Mart 2023
- 70
- 25
- 27
- Konu Sahibi sev55sevgi
Selam kızlar. Progesteron hormonu adetimin 23. Gününde 0.83 çıktı gebelik istiyoruz. Sizce çok mu düşük. Tedavi olan var mı. Süreç nasıl işliyor bilgisi olan var mı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam bende bu hormonun normal değerini çok merak ediyorum benimde 0 çıkmıştı hamileliğe engelmi bu değerSelam kızlar. Progesteron hormonu adetimin 23. Gününde 0.83 çıktı gebelik istiyoruz. Sizce çok mu düşük. Tedavi olan var mı. Süreç nasıl işliyor bilgisi olan var mı.
Baya araştırdım ben. Rahim duvarını oluşturan bebeğin tutunmasını sağlayan hormon eksikliğinde gebelik olmaz olursa da sıkıntılı olur deniliyor ama tam olarak hangi değer düşük olarak nitelendiriliyor onu bilmiyorumSelam bende bu hormonun normal değerini çok merak ediyorum benimde 0 çıkmıştı hamileliğe engelmi bu değer
Evet bende İnternette araştırmıştim yumurtlamayida gösteriyormuş öyle diyorlar ne kadar doğru yanlış bilmiyorum tedavi için hormon testi vermiştim değer 0 çıktı normal dedi doktor eğer yumurtlamayida gösteriyorsa 0 olması normal değil bence sizin doktorunuz sonuca ne dedi pekiBaya araştırdım ben. Rahim duvarını oluşturan bebeğin tutunmasını sağlayan hormon eksikliğinde gebelik olmaz olursa da sıkıntılı olur deniliyor ama tam olarak hangi değer düşük olarak nitelendiriliyor onu bilmiyorum
Benim ilk soucum 0.2 di doktor test sonucu biraz düşük dedi ve bana iki farklı tarihte tahlil yaptirmami istedi ona göre ya aşılama yada ilaç tedavisi yapacağız dedi. Ama bildiğim kadarıyla günü gününe göre farklılık gösteriyor. Yumurtlama zamanı artıyor galiba.Evet bende İnternette araştırmıştim yumurtlamayida gösteriyormuş öyle diyorlar ne kadar doğru yanlış bilmiyorum tedavi için hormon testi vermiştim değer 0 çıktı normal dedi doktor eğer yumurtlamayida gösteriyorsa 0 olması normal değil bence sizin doktorunuz sonuca ne dedi peki
Benim 0.050 sonuç resmen 0 bende tedaviye baslicaktim doktor 3 paket söktürücü yazdı eşim sperm test verene kadar gecikmem olunca gitmiyim diyeBenim ilk soucum 0.2 di doktor test sonucu biraz düşük dedi ve bana iki farklı tarihte tahlil yaptirmami istedi ona göre ya aşılama yada ilaç tedavisi yapacağız dedi. Ama bildiğim kadarıyla günü gününe göre farklılık gösteriyor. Yumurtlama zamanı artıyor galiba.
Progesteron hormonu yumurtanin olmasi veya yumurtlama olmadigini gösterir yani tam olarak yumurtlama testiyle yumurtlamanizi bulup yumurtlamadan sonra 6 ile 8 günn icinde progesteron baktirirsaniz 10 un uzerinde cikarsa o ay kaliteli bir yumurta elde ettiginizi yani gebelik ihtimalininin %60 ve uzeri oldugu soylenebilirSelam kızlar. Progesteron hormonu adetimin 23. Gününde 0.83 çıktı gebelik istiyoruz. Sizce çok mu düşük. Tedavi olan var mı. Süreç nasıl işliyor bilgisi olan var mı.
Peki diğer günler ne kadar düşük olur bilginiz varmıdır. Mesela adetin 23. Günü 0.83 normal miProgesteron hormonu yumurtanin olmasi veya yumurtlama olmadigini gösterir yani tam olarak yumurtlama testiyle yumurtlamanizi bulup yumurtlamadan sonra 6 ile 8 günn icinde progesteron baktirirsaniz 10 un uzerinde cikarsa o ay kaliteli bir yumurta elde ettiginizi yani gebelik ihtimalininin %60 ve uzeri oldugu soylenebilir
Normal günde zaten progesteron düşük çıkacaktır
Tabikide dusuk olma ihtimali yuksek çünkü yumurtlama olmus bitmistir döllenmemistirPeki diğer günler ne kadar düşük olur bilginiz varmıdır. Mesela adetin 23. Günü 0.83 normal mi