Progesteron hakkında bilen biri var mı?

h4z4l

Yaraları Allah sarar
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
155
51
48
35
4 haftalık gebeyim progesteronum 25 çıktı normal mi bu değer bilen biri var mı acaba , olası haftalık değerleri bilen var mı arkadaşlar?

Bugünde 23 e düşmüş lütfen bi cvp verin bi yardımcı olun

Bugünde 23 e düşmüş lütfen bi cvp verin bi yardımcı olun
Merhaba gebeliğiniz nasıl gidiyor benimde ilk değere göre progesteronda düşme var 5 haftalıkta 23 idi bir hafta sonra 15.7 oldu betada sıkıntı Yok 2 katından fazla artıyor sizin durumunuz nasıl acaba doktor ilaca başladı mı

Selammm canım ben de adetimin 21.günü progesteron baktırdım 15.48 çıktı adetime duan 2 gün kaldı test alıp yapamıyorum cesaretim yok sonuç iyi mi sizce

Selammm canım ben de adetimin 21.günü progesteron baktırdım 15.48 çıktı adetime duan 2 gün kaldı test alıp yapamıyorum cesaretim yok sonuç iyi mi sizce
Selam benim gebelik ile alakalı bir durumdu canm yanlış yönlendirmek istemem adetin 21 günü progesteron değeri 10 üstü iyi diye biliyorum sen bence biran önce test yap

Düşmesine rağmen bi sıkıntı yaşamadım hamdolsun ki. Doktor önemli olanın beta hcg olduğunu söyledi ve benim iki katından fazlaydı artışım

Düşmesine rağmen bi sıkıntı yaşamadım hamdolsun ki. Doktor önemli olanın beta hcg olduğunu söyledi ve benim iki katından fazlaydı artışım
Doktor ilaç verdimi size progesteran bir de kese şekliniz nasıldı
Benim ilk haftaya göre bozulma vardı kesede ben progesten düşmesine bağlamıştım.Kalp atışını duyduk şuan bir sıkıntı Yok çok şükür

Aslinda dusuklerde progesteron dustu diye dustugune degil de, zaten dusecegi icin progesteronun dustugune inaniyorlar. Yine de takviye veriyorlar tabi ki. 4 gebelik yasadim, hic kan tahlili yaptirmadim. Reglim gecince idrardan evde test yaptim ve doktora gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…