progesteron düşüklüğü

meydanaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
1.742
945
mrb arkadaslar baska konudalarda actım yazan olmadı...hamile olup progesteron düşüklüğü yasayan fitil ve hergun ıgnesını vs olan var mı...varsa degerlerınız nedır yazarmısınız.

kimse yokmu bırsey yazıcak arkadaslar gelın destek olalım birbirimize dertleşelım bilgi alış verişi yapalım

Merhaba. . Benimde progesteron problemim var. Bhcg 2600 lerde ama progesteron 10.. Doktor umutsuz konuştu malesef

Cnm ben de 4+4 hamileyimm. Her gun sabah aksam crinone jel ve hergun 1tane progestan igne oluyorm. Degerim 16idi 24e yukseldi 2gun once. Haftaya ultrasona gircem bakalmmmm

Merhaba. . Benimde progesteron problemim var. Bhcg 2600 lerde ama progesteron 10.. Doktor umutsuz konuştu malesef
Kusura bakma canım alıntı ile cvb yazmış olsan görürdüm ondan fark etmedim ben kürtaj oluyorum fakat benımde enson 9 a düştü ama bir hafta snra 60 oldu degerım o yuzden takma kafana inşallah güzel haberler alırız

Cnm ben de 4+4 hamileyimm. Her gun sabah aksam crinone jel ve hergun 1tane progestan igne oluyorm. Degerim 16idi 24e yukseldi 2gun once. Haftaya ultrasona gircem bakalmmmm
Kusura bakma canım alıntı ile cvb olmadığı için gec gördüm hadi hayırlısı benımde degerım 9 a kadar düştü bir hafta sonra 60 cıktı ama kalp atışı olmadığı için kürtaj oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…