Progesteron düşüklüğü

aysssseee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2024
28
5
25
Kızlar merhaba ben yumurtlama günü E2 baktırdım 53 çıktı sonraki ay da çatlamadan 7 gün sonra progesteron baktırdım oda 0.09 çıktı. Yani benim yumurtlamam sağlıklı büyümüyor büyüse de çatlamadan sönüyor sanırım benim gibi olan var mı hiç ne kullandınız hangi takviyeyi aldınız ?

doktorla ilerlemeniz lazım biz ne dersek boş iyi bir kadın doğumcu bütün hormonlara ve değerlere bakacak ona göre tedavi yapacak çünkü sadece progestron hormonu ile alakalı değil bu konular Allah yardımcınız olsun

Progesterondan ziyade önce e2 değerinizi yükseltmek lazım. E2 yumurtanızın kalitesini gösterir. Yumurtalara günü e2 200 ve üstü istenir genelde. Yani sizin yumurtanız belki de kalitesiz olduğu için çatlayamıyor ya da çatlamadan sönüyor da olabilir. Progesteron o yüzden düşük olabilir. Adetin 2. Günü bakılan fsh, Lh değerleriniz nasıl ?

Pcosum var onlar da amh 9.77 lh 17 fsh da 7

Merhabalar,
Bende de progesteron degeri malesef cok dusuk. Ilac kullanmama rağmen hala degerim "1". O yuzden de gebelik olusmuyor(( ben de cok merak ediyorum nasil yukselir. Dogal yollarla denedim olmadi, Duphaston kullandim olmadi. Doktorum ise sabr etmemi soyluyor.

Evet canim
Ama o kadar tedaviye karsilik dogal yolla hamile kaldim
Takviye hayit otu ekstresi ilaci ve inositol kullandim
Kacti sizin progesteron degeriniz?
Bu arada gecmis olsun
O zaman ben de bu aydan sonra baslayayim
Evet canim
Ama o kadar tedaviye karsilik dogal yolla hamile kaldim
Takviye hayit otu ekstresi ilaci ve inositol kullandim
benim degerim 3 ay oldu hala "1"
Diger tum degerlerim cok iyi. Her sey yolunda ama bu progesteron neden boyle bulamiyorum(
Kilolu degilim, her gun 10.000 adimdan fazla yuruyus yapiyorum ekmek tuketmiyorum( bilemiyorum artik ne yapacagimi

Kacti sizin progesteron degeriniz?
Bu arada gecmis olsun
O zaman ben de bu aydan sonra baslayayim dediklerinizi yapmaya)
Hep 0,43 0,54
Ama ben nasil hamile kaldim progestron nasil oldu hic bilmiyorum
Tup bebek rapor hazirligi icin biraktim bebek dusunmeyi
Bebek dusuncesini sildim ama takviyeleri aksatmadim hic takip etmedim yumurta takibi iliski takibi hicbirini yapmadim
Gercekten birakinca oluyor diye dusunuyorum
Doktoruna danismadan kullanma canim genelde onerirler ama doktor daha iyi bilir

Tabii doktor kontrolünde yapacagim. Ona danismadan bir sey yapmiyorum.
Icim rahatladi ya cok sagolun
Internetden sacma sapan seyler okuyorum. Kisirlik belirtisi falan. Sonra dusunuyorum oyle bir seyim olsa Amh falan ya diger hormonlarimda da sorun cikardi.

Yok canim dusunme boyle sebepsiz hamile kalamamakta oluyor iste mutlaka bisey etkiliyor
Hayirli haberler al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…