• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Progesteron düşüklüğü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeytngoz

🌼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
225
216
53
31
Hanımlar merhaba bugün doktorum progesteron değerine baktırdım 0.1 çıkmış çok şaşırdım sonucu görünce geçen ay 10.2 çıkmıştı neden böyle birşey olmuş olabilir böyle birşey yaşayan varsa yardımcı olabilir mi 😣

Hanımlar merhaba bugün doktorum progesteron değerine baktırdım 0.1 çıkmış çok şaşırdım sonucu görünce geçen ay 10.2 çıkmıştı neden böyle birşey olmuş olabilir böyle birşey yaşayan varsa yardımcı olabilir mi 😣
Döngünün kaçıncı günü bugün. Regliyken yapıldıysa normal bu değer.

Benimde yarın bakılacak progestorana 20.gün yazarım size sonucu. Bu değer ne anlama geliyor bilmiyorum. Yarın doktora sorarım ama bunu
Normal bir değer değil bu bildiğim kadarıyla yarın bende gidicem doktora tekrar çağırdı sorarım düşünceniz için teşekkür ederim

Normal bir değer değil bu bildiğim kadarıyla yarın bende gidicem doktora tekrar çağırdı sorarım düşünceniz için teşekkür ederim
Merhabalar benim değerim 29.34 geldi. Doktorum Yumurtlama çok güzel olmuş dedi. 10 ve üstü o ay yumurtlamanın olduğunu gösteriyormuş.

Back
X