Progesteron düşüklüğü için bakarmısınız lütfen

Nurella344

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
63
19
8
Merhaba arkadaşlar. Adet düzensizliği için doktora gittim ultrasonla baktı ve polikistik över var dediler. Bide hormonlara bakalım dedi. Değerlerin hepsi normal sayılır fakat progesteron 0.87 çıktı. Kafamı karıştırdı. İnternette de kısırlık yapabileceğini söylüyorlar. Bilgisi olan varmı

Benimkide 0.27 cikti ama kisirlik mi yapiyomus cidden

Evet öyle yazıyordu internette. 10'un altında olanlarda eğer yükseltilmezse kısırlık olabiliyormuş. Allah korusun. Doktora gidicem ama 1 hafta daha uyuyansam diye bir bilene sormak istedim

Büyük ihtimalle ilaç tedavisi. Ama mutlaka bitkisel birşeylerde yapılabilir. Doktora bi gitmek şart

canım bende adet düzensizliğinden gittim 1 ay önce. sol yumurtalık temiz sağ yumurtalıkta kist var dedi. Ama basit bi kist olarak görüyorum dedi. adet söktürücüyle kanamam oldu 2.gün hormon testi yaptı. Değerlerin normal aslında tam olarak pco değilsin aslında dedi, pco hastaları gibi kilolu da değilsin dedi. benimde 0,84 çıkmıştı progesteron. Ben hayıt otu çayı araştırdım hormonel değerleri düzenleyiciymiş pco hastaları için öneriliyor. 23-24 gündür günde 1 bardak içiyorum. Eğer gecikme yaşarsam tekrar gidicem. Bakalım değerler nasıl çıkacak.

Evet hayıt otu bende kullandım bi ara. Memnun kaldım adetim düzene girdi ama. Bırakınca tekrar düzeni bozuldu. Tadı kötü ömrüm boyunlara kullanamam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…