Gebeliğe Hazırlık Progesteron değerlerim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kybele64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
78
Puanlar
48
Yer
Ankara
Mrb arkadaşlar , 2 aydır adetin 21.günü test yaptırdım değerlerim: 13.4 ve 16.6
Bilgisi olan arkadaşlar değerlerim normal mi sizce?bir de yumurtlama günüm demekki 21 inden önce gerçekleşmiş oluyor dimi?şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim :)

Cnm ben geçen persembe kontrole gittim regl. 13. Gündü 17 mm yumurtan gelişmiş pazar günü catlar dedi, sonra salı baktı ultrasonda yumurta catlmis göründü. Kanda da progesteron sonucu 4.5-5 çıkarsa çatlama olmuş demektir bu iyi dedi ve sonuc 5.5 çıktı sevindim. Artık yükseliyordur inş. Seninki de çatlamış demek oluyor 21. den önce. Ben nar suyu içiyorum rahim duvarını kalınlaştiriyor progesteron var narda.

21.günü ultrasonda yumurta var burada dedi sonra da progesterona bakalım yumurtluyır musun dedi,ama eğer yu7murta gördüyse neden progesteron yaptı ki?

21.günü ultrasonda yumurta var burada dedi sonra da progesterona bakalım yumurtluyır musun dedi,ama eğer yu7murta gördüyse neden progesteron yaptı ki?
Bilemiyorum onu ben de anlamadım lh tavan yapıp düşmeye başlayınca üç gün içinde yumurta çatlıyor daha sonra progesteron artıyor bu şekilde yumurtlama olduğu anlaşılıyor senin daha catlamamis progesterona neden gerek duydu testte çok mu düşük çıktı cnm.

Ultrasona baktıktan sonra bu testi yapalım dedi,test sonucunu götürünce normal yumurtluyorsun yani dedi, ben de anlamadım:)

Ultrasona baktıktan sonra bu testi yapalım dedi,test sonucunu götürünce normal yumurtluyorsun yani dedi, ben de anlamadım:)

Yumurtlama olmuş demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…