• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron değeri

Çok iyi yumurtala olmuş, ve yumurtaların kaliteli hamile kalma olasılığın çok yüksek. Benimde 28 çıktı doktorum bana da aynı şeyleri söyledi
Evet gebeyim çok şükür. Benim doktorumda çok güzel demişti. Tahlilden bir hafta sonra gebeliğimi öğrendim. İnşallah sizde mutlu haberi alırsınız

Ne güzel bir haber. Hayırlısı ile gelsin bebeğiniz. Umarım darısı başıma. İki gündür minik minik pembe kan görüyorum belki adete hazırlık da olabilir, yerleşme kanaması da. 1 haftadır kesilmeyen kasık agrılarım var. Sizde de oldu mu bu belirtiler acaba ?

Ne güzel bir haber. Hayırlısı ile gelsin bebeğiniz. Umarım darısı başıma. İki gündür minik minik pembe kan görüyorum belki adete hazırlık da olabilir, yerleşme kanaması da. 1 haftadır kesilmeyen kasık agrılarım var. Sizde de oldu mu bu belirtiler acaba ?
Amin inşallah. Benimde adetime nerdeyse 5-6 gün kala adet ağrısı gibi ağrılarım başlamıştı. Erken regli olacağım dedim hatta, kanama hiç olmadı bende. Ama adete 4.gün kala erken gebelik testim negatifti onu söyleyim. Reglim 1 gün gecikince kan verdim çünkü hayatımda ilk kez gecikmişti ☺️

Back
X