• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

progesteron çok duşuk nasıl 10 un ustune çıkartabılırım?_

eminemiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
195
6
68
ıkı ay evvel laporoskobıyle kıst aldırdım .amelıyuattdan evvel 10 -11 dı lakın bugun yaptırdım 22.gun 4.5 çıktı.(((
bu yumurtlama olmadıgıgnnı gosterırmş.yanı bu ay gebelik olmamış gene.ben bunu nasıl artırrabılırım hayıt fılan yapsam acab artsaarmı.kı fıkrı bılgısı deneyımı olan varmı kzıalerrrrrrrrrrrrrr
bukdar duşukkken hazdda tup bebeğe gıdcektık.tup bebekde bı sıkıntı olurmukı. buyuk ALLAH ım korusun...amiiin

ıkı ay evvel laporoskobıyle kıst aldırdım .amelıyuattdan evvel 10 -11 dı lakın bugun yaptırdım 22.gun 4.5 çıktı.(((
bu yumurtlama olmadıgıgnnı gosterırmş.yanı bu ay gebelik olmamış gene.ben bunu nasıl artırrabılırım hayıt fılan yapsam acab artsaarmı.kı fıkrı bılgısı deneyımı olan varmı kzıalerrrrrrrrrrrrrr
bukdar duşukkken hazdda tup bebeğe gıdcektık.tup bebekde bı sıkıntı olurmukı. buyuk ALLAH ım korusun...amiiin

tüp bebek yaptıracaksan zaten yumurtanı büyütecekler ve çatlamasını sağlayacaklar. kendi kendine yumurtlamana gerek yok tüp bebek için. ama doğal yollarla hamile kalmak istiyorsan kendi kendine yumurtlamalısın. onu da havuç-incir kürü ile sağlayanlar varmış. ama kistin varsa bu kürü deneme. benim de progesteron hormonum hep 1 ya da 2 çıkıyor. eşim askere gitti bıraktım bu hormon işlerini. gelince bir süre kendi haline bırakacağım.

cevabın için sagol.kıst şuan net gözükmüyor.dr ultrasonda 1.5 cn ama çatlamamış yumurtada olabılır dedı.kanda baktı çıkmadı ca125 normal çıktı.acaba hayıt yada ıncır artırırmıkı?

Back