Merhaba yaşınız kaç? Ben 39 yaşındayım yeni yaptırdım bu testlerin hepsini 2. Bebek için gittim hatta yaştan dolayı klomen verseniz dedim testler çok iyi ilaç vermicem adetinin 21. Günü gel dedi yumurta rezervine bakacak. Sadede geleyim test sonuçlarımız çok benzer yani burda anlıyorum ki sonuçlarınız çok iyi deneye devam
Merhaba, ben de 40 yaşındayım. Benim de Amh değerim aynı sizinki gibi, 5.63.
Diğer değerlerim de benzer, ancak östrojenim de bir sıkıntı var gibi, 5'in altında çıktı, ama doktor hormonların normal, devlet hastanesi östrojen değerini ölçememiştir dedi. benim içime bi kurt düştü tabi. Ben östrojenimi tekrar ölçtüreceğim ama az olduğunu düşünüyorum.
Yumurtalıklarım için polikistik yapıda dedi. Size de böyle bir şey söyledi mi acaba, yani polikistik mi sizin de?
Ben de klomen kullanmak istediğimi söyledim, gelecek ay başlamak istediğimi söyledim, bana direk tedavi fiyatını söyledi, gel yumurta rezervine bakalım önce demedi. Ben başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum.
Bir de yine bu forumdan öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim, soya isoflavonları özellikle Amerika'da aynı klomen tedavisi gibi kullanılıyormuş. Reglin 2.günü başlayıp, 5 gün kullanıp bırakılıyormuş. Solgarın var, ben aldım, gelecek ay kullanmayı düşünüyorum. Gerçi sizin hormonlarınız gerçekten çok düzenli. Yine de bir araştırın isterseniz.