Progesteron amh ve diğer test sonuçları

Hedrkrlssa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
276
88
Kızlar adetin 3. Günü bu testleri yaptırmıştım sonuçlar bu sekilde. Aranızda anlayan var mı acaba
Amh 5.6
Estradiol 63.2
Follikül stimulan hormon 5.62
LH 6.64
progesteron 0.2
Prolaktin 10.7
Tsh 2.41

Kızlar adetin 3. Günü bu testleri yaptırmıştım sonuçlar bu sekilde. Aranızda anlayan var mı acaba
Amh 5.6
Estradiol 63.2
LH 6.64
progesteron 0.2
Prolaktin 10.7
Tsh 2.41
Bende yaptrdim 2 gun once ama amh testini goremedim bi turlu acaba doktorum unuttumu yazmayi diger heosi bendede mevcut bitek o yok yoksa gecmi cikiyo anlamadm

Amh 5.6
Estradiol 63.2
LH 6.64
progesteron 0.2
Prolaktin 10.7
Tsh 2.41
Merhaba yaşınız kaç? Ben 39 yaşındayım yeni yaptırdım bu testlerin hepsini 2. Bebek için gittim hatta yaştan dolayı klomen verseniz dedim testler çok iyi ilaç vermicem adetinin 21. Günü gel dedi yumurta rezervine bakacak. Sadede geleyim test sonuçlarımız çok benzer yani burda anlıyorum ki sonuçlarınız çok iyi deneye devam😂🧚‍♀️

Merhaba yaşınız kaç? Ben 39 yaşındayım yeni yaptırdım bu testlerin hepsini 2. Bebek için gittim hatta yaştan dolayı klomen verseniz dedim testler çok iyi ilaç vermicem adetinin 21. Günü gel dedi yumurta rezervine bakacak. Sadede geleyim test sonuçlarımız çok benzer yani burda anlıyorum ki sonuçlarınız çok iyi deneye devam😂🧚‍♀️
Ay çok sevindim 😅 ben 22 yaşındayım aklıma çok takılmıştı ya çünkü progesteron için çok düşük yumurtlaman olmuyor diyenler oldu bide folikül kistlerim varmış falan aklım karışmıştı 🙄 teşekkür ederimm😅😋

Ay çok sevindim 😅 ben 22 yaşındayım aklıma çok takılmıştı ya çünkü progesteron için çok düşük yumurtlaman olmuyor diyenler oldu bide folikül kistlerim varmış falan aklım karışmıştı 🙄 teşekkür ederimm😅😋
Yanlı bazı testler yaşınıza göre degerlendirilmesi gerekiyor diye biliyorum

Merhaba, ben de 40 yaşındayım. Benim de Amh değerim aynı sizinki gibi, 5.63.
Diğer değerlerim de benzer, ancak östrojenim de bir sıkıntı var gibi, 5'in altında çıktı, ama doktor hormonların normal, devlet hastanesi östrojen değerini ölçememiştir dedi. benim içime bi kurt düştü tabi. Ben östrojenimi tekrar ölçtüreceğim ama az olduğunu düşünüyorum.
Yumurtalıklarım için polikistik yapıda dedi. Size de böyle bir şey söyledi mi acaba, yani polikistik mi sizin de?
Ben de klomen kullanmak istediğimi söyledim, gelecek ay başlamak istediğimi söyledim, bana direk tedavi fiyatını söyledi, gel yumurta rezervine bakalım önce demedi. Ben başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum.
Bir de yine bu forumdan öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim, soya isoflavonları özellikle Amerika'da aynı klomen tedavisi gibi kullanılıyormuş. Reglin 2.günü başlayıp, 5 gün kullanıp bırakılıyormuş. Solgarın var, ben aldım, gelecek ay kullanmayı düşünüyorum. Gerçi sizin hormonlarınız gerçekten çok düzenli. Yine de bir araştırın isterseniz.

Benimde amh 5.24 doktor polikistik var demişti. Ama bu sonuca göre bende polikistik over yok. O sendrom olan kişilerde amh 6.8 in üstünde çıkıyormuş. Ben anlamadım yani boşunamı kendimi yedim bitirdim ben😔😔
10 Ağustosta baktırdım ilk muayeneye gittiğimde diğer hormonlarıma fsh 8.1 çıktı normal değer ama doktor yaşım 27 diye yaşına göre fazla demişti. Lh 20.78 o da normal değer gösteriyor e nabızda. Tsh 2.09 normal değer bir tek ploraktin yüksek çıkmıştı o da 38.9 du. Anormal gösteriyor zaten e nabızda da. Yani ben bu değerler ile üç aydır tedavi görüyorum. Doktorum özel çok önerildi. Bende gittim ama üç aydır tedavi oldum bebek oluşmadı. Doktor hep pcosun dedi. Bugün öğrendiğim amh değeri ile bakıldığında pco değilim. Yani sizce de bir yerde yanlış mı var yoksa ben mi bu değerler ile yanlış düşünüyorum.😌

Son düzenleme:
X