Progesteron 9 ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.273
1.517
333
Merhaba canım hanımlar , bugün adetin 21. Günü progesteron baktırdım 9 çıkmış. Ne demek oluyor bilgisi olan var mı acaba arada haftasonu var doktora da gösteremedim …

Merhaba canım hanımlar , bugün adetin 21. Günü progesteron baktırdım 9 çıkmış. Ne demek oluyor bilgisi olan var mı acaba arada haftasonu var doktora da gösteremedim …
Yumurtlaman olmuş cnm galiba ya 3 yada 5 üstünde gelince yumurtlama olmuş demekmiş

Yumurtlaman olmuş cnm galiba ya 3 yada 5 üstünde gelince yumurtlama olmuş demekmiş
Merhabalar, bir şey sormak istiyorum. Düşük çıkması o zaman yumurtlama olmuyor anlamına geliyor doğru mu anladım ? Mesela benim tüm hormonal sonuçlarım yolunda. Sadece progesteron hep 0,05 çıkıyor. Pcos değilim. Adet döngümün hep 20 yada 21.ci günleri doktorumun isteği üzerine yaptırıyorum.

Olabilir canım adet döneminde düşük çıkıyor zaten 21. Gün bakılması gerekiyor düşükse yumurtlama olmamıştır diye düşünüyorum

Evet 3ün altındaysa yumurtlama olmamış demek oluyor malesef yani doktorun dediği böyleydi

Galiba ben de iğnelere başlamalıyım.. Yoksa bakıyorum olacağı yok bu yumurtlamanın. Bu kadar diyet spor düzenli beslenmeme rağmen
Profesyonel destek almak iyi olur diye düşünüyorum benim progesteronum yüksek çıktığı halde gebelik oluşmadı bu ay iğne vuruldum denemek lazım. Hayırlı haberler inşallah

Profesyonel destek almak iyi olur diye düşünüyorum benim progesteronum yüksek çıktığı halde gebelik oluşmadı bu ay iğne vuruldum denemek lazım. Hayırlı haberler inşallah
Doktorum da marta kadar dene olmazsa artik igne usuli ile deneyekim demisti. Bakalim hayirlisi. InsAllah sizin icin de hayirlisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…