Yumurtlaman olmuş cnm galiba ya 3 yada 5 üstünde gelince yumurtlama olmuş demekmişMerhaba canım hanımlar , bugün adetin 21. Günü progesteron baktırdım 9 çıkmış. Ne demek oluyor bilgisi olan var mı acaba arada haftasonu var doktora da gösteremedim …
Allah Allah 10 üstü olması gerekir diye okudum da çok sınırda geldiYumurtlaman olmuş cnm galiba ya 3 yada 5 üstünde gelince yumurtlama olmuş demekmiş
Bende öyle okumuştum canım sonra doktora sordum ya 5 yada 3 dedi üstünde gelirse yumurtlama olmuş demekmişAllah Allah 10 üstü olması gerekir diye okudum da çok sınırda geldi
Çok teşekkür ederim kuzummm Allah razı olsunBende öyle okumuştum canım sonra doktora sordum ya 5 yada 3 dedi üstünde gelirse yumurtlama olmuş demekmiş
Başlığı görünce hemen yazmak istedim ben çok aradım ama bulamamıştım inşallah hamilelikte vardırÇok teşekkür ederim kuzummm Allah razı olsun
Maalesef beta 0.3Başlığı görünce hemen yazmak istedim ben çok aradım ama bulamamıştım inşallah hamilelikte vardır
Daha erken canım adet olmadığın sürece umut vardırMaalesef beta 0.3
Merhabalar, bir şey sormak istiyorum. Düşük çıkması o zaman yumurtlama olmuyor anlamına geliyor doğru mu anladım ? Mesela benim tüm hormonal sonuçlarım yolunda. Sadece progesteron hep 0,05 çıkıyor. Pcos değilim. Adet döngümün hep 20 yada 21.ci günleri doktorumun isteği üzerine yaptırıyorum.Yumurtlaman olmuş cnm galiba ya 3 yada 5 üstünde gelince yumurtlama olmuş demekmiş
Olabilir canım adet döneminde düşük çıkıyor zaten 21. Gün bakılması gerekiyor düşükse yumurtlama olmamıştır diye düşünüyorumMerhabalar, bir şey sormak istiyorum. Düşük çıkması o zaman yumurtlama olmuyor anlamına geliyor doğru mu anladım ? Mesela benim tüm hormonal sonuçlarım yolunda. Sadece progesteron hep 0,05 çıkıyor. Pcos değilim. Adet döngümün hep 20 yada 21.ci günleri doktorumun isteği üzerine yaptırıyorum.
Ama Adet döneminde değil, 21ci günlerde hep baktırmışım. 5-6 kez en azOlabilir canım adet döneminde düşük çıkıyor zaten 21. Gün bakılması gerekiyor düşükse yumurtlama olmamıştır diye düşünüyorum
Evet 3ün altındaysa yumurtlama olmamış demek oluyor malesef yani doktorun dediği böyleydiMerhabalar, bir şey sormak istiyorum. Düşük çıkması o zaman yumurtlama olmuyor anlamına geliyor doğru mu anladım ? Mesela benim tüm hormonal sonuçlarım yolunda. Sadece progesteron hep 0,05 çıkıyor. Pcos değilim. Adet döngümün hep 20 yada 21.ci günleri doktorumun isteği üzerine yaptırıyorum.
Galiba ben de iğnelere başlamalıyım.. Yoksa bakıyorum olacağı yok bu yumurtlamanın. Bu kadar diyet spor düzenli beslenmeme rağmenEvet 3ün altındaysa yumurtlama olmamış demek oluyor malesef yani doktorun dediği böyleydi
Profesyonel destek almak iyi olur diye düşünüyorum benim progesteronum yüksek çıktığı halde gebelik oluşmadı bu ay iğne vuruldum denemek lazım. Hayırlı haberler inşallahGaliba ben de iğnelere başlamalıyım.. Yoksa bakıyorum olacağı yok bu yumurtlamanın. Bu kadar diyet spor düzenli beslenmeme rağmen
Doktorum da marta kadar dene olmazsa artik igne usuli ile deneyekim demisti. Bakalim hayirlisi. InsAllah sizin icin de hayirlisi olurProfesyonel destek almak iyi olur diye düşünüyorum benim progesteronum yüksek çıktığı halde gebelik oluşmadı bu ay iğne vuruldum denemek lazım. Hayırlı haberler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?