Gebeliğe Hazırlık Progesteron 44 Cıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elen123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.189
1.036
133
Merhaba kızlar bu ay klomen ve ovitirelle kullandım 4 yumurtam oluşmustu 22. Gün progesteron sonucu 44 cıktı doktorum cok iyi dedi. Araştırdığımda herkesin 15-20 arası cıkmıs yüksek olması acaba gebelik olabilir mi diye düşündürdü. Varmı değeri yüksek cıkıp hamile olan acaba ?

Merhaba kızlar bu ay klomen ve ovitirelle kullandım 4 yumurtam oluşmustu 22. Gün progesteron sonucu 44 cıktı doktorum cok iyi dedi. Araştırdığımda herkesin 15-20 arası cıkmıs yüksek olması acaba gebelik olabilir mi diye düşündürdü. Varmı değeri yüksek cıkıp hamile olan acaba ?
Canım 2 a6 geçmiş üstünden ama bende aynı senin durumdayım benim 36 cıktı. Çok merak ettim hamile misinn

kişiden kişiye değişiyor sanırım bu. benim 99 çıkmıştı, hamileyim zannettim havalara uçtum ama değilmişim. çok iyi yumurtlama olmuş sadece. inşallah sizin hamileliktendir

kişiden kişiye değişiyor sanırım bu. benim 99 çıkmıştı, hamileyim zannettim havalara uçtum ama değilmişim. çok iyi yumurtlama olmuş sadece. inşallah sizin hamileliktendir
Inşallah yaa :(( tereddüte düştüm simdi

Canım 2 a6 geçmiş üstünden ama bende aynı senin durumdayım benim 36 cıktı. Çok merak ettim hamile misinn

Maalesef canım hamile kalamadım halen o ayda klomen sayesinde fazla ve kaliteli yumurtam oldugu için yüksek cıkmıs ama bu şekilde olup hamile olanlarda var umarım sende hamilesindire.

Selam canım benim 59 çıktı geçen ay ama hamile değilmişim ben de öyle sanmıştım. O belirti değilmiş seni yanıltmasın ama değer çok güzel sağlıklı yumurtlama olmuş elbet tutacaktır

Back