• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Progesteron 29.8 ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rabisaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
97
67
38
29
Dün doktor progesteron tahlili yaptırdı ve sonuç 29.8 . Bu nedir sizce? ?

Canım rahmin kalınlaşmış
10 'ün üzeri gebelik için ıyi deniyor sanırım ya regl ken verdin ya hamilesin

Umarım yanlış bilgi vermiyorumdur
Klomen kullandım ilk kez . Adetin 21.günü yaptı testi bi gün sonra kanamam oldu . Adetime 1 haftadan fazla var dün kanamam başladı . Doktora gittim gebelik testi yaptı 1.20 çıktı . Umudum yok :110:

Kızlar merhaba dün 21. Günde progesteron testi yaptırdım sonuç 20.8 nedir bu ? İçim içimi yiyor hamilelik varmıdır. Adetin 3 günü gidicem bidaha çok merak ediyorum. 5 gün var daha adetime

KIZLAR 10 UN ÜZERİNDE OLDUĞU ZAMAN PROGESTERON SONUCUNDA BÜYÜK İHTİMAL GEBE OLUYOR BENİM ARKADAŞIMIN 34,70 Dİ ADETİNE 5 GÜN FELAN VARDI BEKLEDİ ADETİ GELMEDİ HAMİLEYMİŞ İNŞALLAH SİZDE HAMİLESİNİZDİR :dua:

Pregestoren 10 üzeri kaliteli yumurtlamayı işaret ediyor.

Yükselmeye devam ederse rahim duvarının kalınlaştığı anlamına gelecek.

Adet döneminde örneğin epeyce düşüktür değer.

Direkt gebelik denmez ama aynı zamanda doğrudan ilişkilidir

Keske olsa ama yok iste Rabbim hayırlısını versin . icimize de ferahlık versin çok zor stresi

O degerlere takilmayin yuksek dusuk olmasinin gebelikle ilgisi yok.benim bende bende 22.gunde yaptirdim 6.56 cikti benimde moralim cok bozulmustu dusuk cikti die ama hamile oldugumu ogrendim

Ben 20.8 çıktı diye adetime 3 gün kala beta hcg yaptırdım negatif yine her zaman ki gibi. Adet olmayı bekliyorum olduğumda 3. Günü tekrar gidicem bakalım. Rabbim herkese hayırlı olanı nasip etsin kızlar

Ben 20.8 çıktı diye adetime 3 gün kala beta hcg yaptırdım negatif yine her zaman ki gibi. Adet olmayı bekliyorum olduğumda 3. Günü tekrar gidicem bakalım. Rabbim herkese hayırlı olanı nasip etsin kızlar
Bende aynı durumdayım adet olunca gidicem yine ama tam adet olmayi bekliyorum yaa . Durum biraz karışık bende. Adetten bir hafta önce bende arada kan arada kahve lekelenme başlıyor . Her ay acaba adet oldum mu diye düşünüyorum ve geç kalıp ilaca baslayamazsam diye korkuyorum

Bende aynı durumdayım adet olunca gidicem yine ama tam adet olmayi bekliyorum yaa . Durum biraz karışık bende. Adetten bir hafta önce bende arada kan arada kahve lekelenme başlıyor . Her ay acaba adet oldum mu diye düşünüyorum ve geç kalıp ilaca baslayamazsam diye korkuyorum
Şuan adetimin 3.günündeyim bugün gittim klomen verdi yumurtlama olmuş geçen ay dedi. 5. Günü klomone başlıycam 24 mayısta tekrar gidicem hayırlısı olur inşallah. Geçen ay benimde lekelenmem olmuştu hatta umutlanmıştım.

Şuan adetimin 3.günündeyim bugün gittim klomen verdi yumurtlama olmuş geçen ay dedi. 5. Günü klomone başlıycam 24 mayısta tekrar gidicem hayırlısı olur inşallah. Geçen ay benimde lekelenmem olmuştu hatta umutlanmıştım.
Yaaa canım cok şükür ben hamileymişim bugün öğrendim rabbim sanada nasip etsin

Konu açılalı olmuş baya ama belki cevap verecek birileri çıkar.. Ben geçen ay klomen kullandım regli oldum şuan reglime 8 gün var ayın 5 inde de hormon testim var.. Merak ettiğim şey hormon tahlilini yaptırmaya gidip hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Umut dünyası işte:)

Banada hormon tahlili hormon tahlili demisti progesteron hormonuma bakmıştı sadece . Konu başlığındaki değer çıkmıştı o ay hamileydim işte :anneadayı:
Konu açılalı olmuş baya ama belki cevap verecek birileri çıkar.. Ben geçen ay klomen kullandım regli oldum şuan reglime 8 gün var ayın 5 inde de hormon testim var.. Merak ettiğim şey hormon tahlilini yaptırmaya gidip hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Umut dünyası işte:)

Back