Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım rahmin kalınlaşmışDün doktor progesteron tahlili yaptırdı ve sonuç 29.8 . Bu nedir sizce? ?
Klomen kullandım ilk kez . Adetin 21.günü yaptı testi bi gün sonra kanamam oldu . Adetime 1 haftadan fazla var dün kanamam başladı . Doktora gittim gebelik testi yaptı 1.20 çıktı . Umudum yokCanım rahmin kalınlaşmış
10 'ün üzeri gebelik için ıyi deniyor sanırım ya regl ken verdin ya hamilesin
Umarım yanlış bilgi vermiyorumdur
Bende aynı durumdayım adet olunca gidicem yine ama tam adet olmayi bekliyorum yaa . Durum biraz karışık bende. Adetten bir hafta önce bende arada kan arada kahve lekelenme başlıyor . Her ay acaba adet oldum mu diye düşünüyorum ve geç kalıp ilaca baslayamazsam diye korkuyorumBen 20.8 çıktı diye adetime 3 gün kala beta hcg yaptırdım negatif yine her zaman ki gibi. Adet olmayı bekliyorum olduğumda 3. Günü tekrar gidicem bakalım. Rabbim herkese hayırlı olanı nasip etsin kızlar
Şuan adetimin 3.günündeyim bugün gittim klomen verdi yumurtlama olmuş geçen ay dedi. 5. Günü klomone başlıycam 24 mayısta tekrar gidicem hayırlısı olur inşallah. Geçen ay benimde lekelenmem olmuştu hatta umutlanmıştım.Bende aynı durumdayım adet olunca gidicem yine ama tam adet olmayi bekliyorum yaa . Durum biraz karışık bende. Adetten bir hafta önce bende arada kan arada kahve lekelenme başlıyor . Her ay acaba adet oldum mu diye düşünüyorum ve geç kalıp ilaca baslayamazsam diye korkuyorum
Yaaa canım cok şükür ben hamileymişim bugün öğrendim rabbim sanada nasip etsinŞuan adetimin 3.günündeyim bugün gittim klomen verdi yumurtlama olmuş geçen ay dedi. 5. Günü klomone başlıycam 24 mayısta tekrar gidicem hayırlısı olur inşallah. Geçen ay benimde lekelenmem olmuştu hatta umutlanmıştım.
Amin canım benim Allah kucağına sağ Salim almanı nasip etsin inşallah banada çok dua et hamilenin duası kabul olurmuş canım şimididen teşekkür ederimYaaa canım cok şükür ben hamileymişim bugün öğrendim rabbim sanada nasip etsin
Konu açılalı olmuş baya ama belki cevap verecek birileri çıkar.. Ben geçen ay klomen kullandım regli oldum şuan reglime 8 gün var ayın 5 inde de hormon testim var.. Merak ettiğim şey hormon tahlilini yaptırmaya gidip hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Umut dünyası işte:)