• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron 0 cktı ovüde çift çizgi.gördüm

baby0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
1.774
1.782
53
28
Kzlar moralim cok bozuk 21.gün adetmn progesteron 0 cktı ben hiç beklemiyordum ama ovü testinde çift çizgi gördüm😞😞😞 :KK43:

Yumurtlama olmamış demekki canım bi doktora görün istersen

Adetiniz kaç günde bir oluyor?
Düzensiz adetm ama doktor salı gel dedi bnde gidemedm çatlamışmı bakalım dedi test yaptrdm bnde pkoyum ben cok üzgünmmm cok :KK43: ovü yapıyorım da ondada cift cizgi gördüm snra t çzgisi acıldı git gide acıldı çatladı sandm bende

Eklentiler

• IMG_20200826_115546.webp
    IMG_20200826_115546.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20200825_173225.webp
    IMG_20200825_173225.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 27
Kzlar moralim cok bozuk 21.gün adetmn progesteron 0 cktı ben hiç beklemiyordum ama ovü testinde çift çizgi gördüm😞😞😞 :KK43:
Bence 2 gün sonra tekrarla progesteron testini, belki hala yumurtlama gerçekleşmemiştir. Ama başka merkezde tekrarla.

Düzensiz adetm ama doktor salı gel dedi bnde gidemedm çatlamışmı bakalım dedi test yaptrdm bnde pkoyum ben cok üzgünmmm cok :KK43: ovü yapıyorım da ondada cift cizgi gördüm snra t çzgisi acıldı git gide acıldı çatladı sandm bende
Bu testi (pik olanı) yaptıktan kaç gün sonra progesteron testi yaptınız.?

Canım bak bende senin gibiydim yumurtam büyüyüp catlamiyordu ve bende ovulasyon testinde hep çift çizgi görüyordum. Sana tavsiyem şeker ve abur cuburu bırak ve evde yapabiliyorsan spor yap ben oyle yaptığım ay hamile kaldım hatta doktor yumurtlama olmadı tedavi iptal demişti. Şeker çok önemli pko da

Canım bak bende senin gibiydim yumurtam büyüyüp catlamiyordu ve bende ovulasyon testinde hep çift çizgi görüyordum. Sana tavsiyem şeker ve abur cuburu bırak ve evde yapabiliyorsan spor yap ben oyle yaptığım ay hamile kaldım hatta doktor yumurtlama olmadı tedavi iptal demişti. Şeker çok önemli pko da
Acaba çatlama iğnesi yaptırsa etki etmez mi?

Bırakrm artık şekerim bu günden sonra

Back
X