Gebeliğe Hazırlık Progesteron 0.812 ne demek 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
Femara ya baslamak icin adeti bekliyorum arkadaslar progesteron bugun verdim sonuc bu. Tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir misiniz

Yani şöyle mesela adetin 20. Gününü geçmişsindir ve hala yumurtlaman olmamıştır, bu adet de olmayacağın anlamına gelir.
Adet düzensizliğim var zaten genelde 38 42 oyle olurum. Henuz yumurtlama olmamış demek e o zaman kotu degil teşekkür ederim

Benim de 21. Günde 0.66 çıktı. Bende adeti bekliyorum. Neler yaptınız merak ettim yazmak istedim. Bi sonuç alabildiniz mi? Bende sonuç kötü diye endişeliyim
Merhabalar, bende adet düzensizliği var, bu nedenle normalde 21. Gün içinde yumurtlama olup olmadigini kontrol eden deger bende dusuk çıktı çünkü ben ovulasyon testi ile takibe devam ettim 26. Gunde yumurtladim. Endişelenecek birsey yok bence, ilk başlarda bende oyleydim ama yasayinca tecrube edince insan anlıyor demek oluyor ki siz daha yumurtlama yasamadiniz, o degerin anlami o yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…