E erdilara Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 59 Emoji Skoru 23 Puanlar 88 5 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi erdilara #1 Merhaba kızlar bir süredir adet gecikmesi yaşıyorum. Bu ay da 43 gün oldu hala hasta olmadım. Kan tahlilinde progesteron 0,129 çıktı. Doktor Tarlusal adlı hapı verdi. Bu değer ne anlama geliyor?
Merhaba kızlar bir süredir adet gecikmesi yaşıyorum. Bu ay da 43 gün oldu hala hasta olmadım. Kan tahlilinde progesteron 0,129 çıktı. Doktor Tarlusal adlı hapı verdi. Bu değer ne anlama geliyor?
M Mismommy Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 5.330 Emoji Skoru 6.941 Puanlar 148 5 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi erdilara #2 Adeton 21.gunu progesterona bakilmusti bana. Yumurtlayip yumurtlamadigini gosteriyormus. Her gastanenin laborTuvar araligi farkli. 3un uzerinde olmSi gerekiyormus. Dusuk olmasi illa adet olmayacaksin anlamina gelmiyor. Yumurta buyuyup catlamadan adetld dokuluyor o anlamada geliyir. Tarlusal ilaci bilmiyorum canim.
Adeton 21.gunu progesterona bakilmusti bana. Yumurtlayip yumurtlamadigini gosteriyormus. Her gastanenin laborTuvar araligi farkli. 3un uzerinde olmSi gerekiyormus. Dusuk olmasi illa adet olmayacaksin anlamina gelmiyor. Yumurta buyuyup catlamadan adetld dokuluyor o anlamada geliyir. Tarlusal ilaci bilmiyorum canim.
E erdilara Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 59 Emoji Skoru 23 Puanlar 88 5 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi erdilara #3 çok tesekkür ederim