Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar hamile olduğumu öğrenir öğrenmez doktora gittim ultrasonda keseyi gördük. Doktor bana progestan hapını günde 2 kere kullanmamı söyledi. İlk etapta bu hapı vermesi normal midir yoksa düşük ihtimali var da ilk çocuğum olacağı için doktor bizi korkutmak mı istemedi?
arkadaşlar hamile olduğumu öğrenir öğrenmez doktora gittim ultrasonda keseyi gördük. Doktor bana progestan hapını günde 2 kere kullanmamı söyledi. İlk etapta bu hapı vermesi normal midir yoksa düşük ihtimali var da ilk çocuğum olacağı için doktor bizi korkutmak mı istemedi?
her ihtimale karşı veriyor doktorlar canım,benim doktorum evde bulunsun diye vermişti 4 gün snra kahve akıntım oldu kullanmaya başladım hala kullanıyorum sabah akşam,korkma canım hiç birşey olmaz inş Allahın izniyle
Bana da aynısını yaptılar bugün bende daha çok yeni hamileyim kesenin gözükeceğinden ümidim yoktu çok küçük kese gözüktü şaşırmadık görmeyi beklemiyoduk çünkü çok erkendi aöa bana da progestan verdi bende nedenini anlamadım Kullanmalımıyım diye düşünüyorum şimdi acaba düşük riski mi gördü ama görse de söylerdi
Bana da aynısını yaptılar bugün bende daha çok yeni hamileyim kesenin gözükeceğinden ümidim yoktu çok küçük kese gözüktü şaşırmadık görmeyi beklemiyoduk çünkü çok erkendi aöa bana da progestan verdi bende nedenini anlamadım Kullanmalımıyım diye düşünüyorum şimdi acaba düşük riski mi gördü ama görse de söylerdi
Merhabalar ben de 10 cu haftama giriyorum doktorumu değiştirdim bende sordum kese etrafında kanama düşük riski var mı diye öyle bişey yok dedi ama dedim çok yürüdüğümde ayakkabıları giyerken kahverengi akıntı geliyor zorlama dedi soru işareti olmasın diye progestan yazdı kabızlık içinde dupalac uyku ve baş dönmesi yapıyor.. Ama korkmayın düşük riski varsa bile önce allahın izniyle güzel bi şekilde koruyor