- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
doktorumu değiştirdim canım. o progestanı bıraktırdı. bulantı sorunum olmamıştı ama bir kutu bile bitirmedim gerçi. düşük doğanın vazgeçilmezi her ne kadar üzücü olsa da ama progestan engeller diye bir şey yok, o yüzden dışarıdan bir hormonu vücuduna alma dedi ve kesti. doktorumda anomali profu olduğu için güvendim . hala koyu renkli akıntım var hatta sabahları hafif kan bile var. çok ayakta durmamak en iyi tedavi cidden. bu duruma açıklaması ise şöyle oldu sonuçta damaralr genişliyor ve onlar çok az kanama yapabilir dedi. hayırlısı artık elden doktorlara güvenmekten başka çare gelmiyor.Hapı içtiğin sürece bulantı yapıyor malesef canım bende kullanıyorum
kimi doktor vajinadan tavsiye ediyor yan etkileri tolere etmek ve hızlı etki yaratmak için kimisi ise ağızdan öneriyor onlarda vajinadan alerji yapma ya da mantar riskini azaltmak için.Cnm doktorum bsey demedi ydsma dediysede heyecandan hatrlamiyorum.eczanecininde ne dedgini hatrlamiyrm. dün öğrendim daha .. Ve vajinadan mi agizdan mi aklim karıştı. Afedersinde dün başladım ve vajinadan akti hep. Agizdan almak daha mi doğru olur.
Aslında haklısın ama işte kuruntu yapıyorum malesef benimde bi kimyasal gebeliğim var o yüzden ve bebeğimn eşii rahim ağzımdaymış doktorum o yüzden kullan diyor mecbur artık keşke hiç ihtiyaç kalmasadoktorumu değiştirdim canım. o progestanı bıraktırdı. bulantı sorunum olmamıştı ama bir kutu bile bitirmedim gerçi. düşük doğanın vazgeçilmezi her ne kadar üzücü olsa da ama progestan engeller diye bir şey yok, o yüzden dışarıdan bir hormonu vücuduna alma dedi ve kesti. doktorumda anomali profu olduğu için güvendim . hala koyu renkli akıntım var hatta sabahları hafif kan bile var. çok ayakta durmamak en iyi tedavi cidden. bu duruma açıklaması ise şöyle oldu sonuçta damaralr genişliyor ve onlar çok az kanama yapabilir dedi. hayırlısı artık elden doktorlara güvenmekten başka çare gelmiyor.
anneme kalsa hiç sorun o ablama hamile iken nerdeyse dokuz ay benim yaşadığım sorunları yaşamış. bebek problemsiz doğdu, oluruna bırak dedi. ben de düşünüp üzülmemeye çalışıyorum.
Hm anldm canm sagol. Dedgim gbi hatrlamiyrum bsey demissede . Görümcem de kullanms. O vajinadan kullan dedi. Bn ikna olamadım icmedim bu sabah mesela ağızdan da oluyrsa agizdan almak daha iyi olr bnm icin.kimi doktor vajinadan tavsiye ediyor yan etkileri tolere etmek ve hızlı etki yaratmak için kimisi ise ağızdan öneriyor onlarda vajinadan alerji yapma ya da mantar riskini azaltmak için.
sen doktoruna güven canım kullan dediyse vardır bir bildiği. inşallah sorun yaşamzsın sağlıkla kucaklarsın mis kokulunuAslında haklısın ama işte kuruntu yapıyorum malesef benimde bi kimyasal gebeliğim var o yüzden ve bebeğimn eşii rahim ağzımdaymış doktorum o yüzden kullan diyor mecbur artık keşke hiç ihtiyaç kalmasa
rica ederim.benim doktorum ağızdan vermişti. ablamın doktoru ise vajinadan. ağızdan alırsan da bir zararı olmaz yani.Hm anldm canm sagol. Dedgim gbi hatrlamiyrum bsey demissede . Görümcem de kullanms. O vajinadan kullan dedi. Bn ikna olamadım icmedim bu sabah mesela ağızdan da oluyrsa agizdan almak daha iyi olr bnm icin.
Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza o günü yaşamak için öyle sabırsızlanıyorumkisen doktoruna güven canım kullan dediyse vardır bir bildiği. inşallah sorun yaşamzsın sağlıkla kucaklarsın mis kokulunu
Tam cnm teşekkürler. Rabbim kucagimizA almayi nasp etsin inşallah. ...rica ederim.benim doktorum ağızdan vermişti. ablamın doktoru ise vajinadan. ağızdan alırsan da bir zararı olmaz yani.
amin canım inşallah...Tam cnm teşekkürler. Rabbim kucagimizA almayi nasp etsin inşallah. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?