Bende aynı şekilde kullanıyorum çok fazla akıntı geliyordu demekki herkeste aynıymış bende kullandıktan sonra 1 saat uzanıyordum yine de geliyordusabah akşam ikişer adet progestan 200mg vajinal kullanıyorum 1 saat uzandıktan sonrası akması normal mi?
Normal,kullanmaya devam ettikçe bu akıntılar artacak da. Bir saat uzanmanıza hiç gerek yok,iyice ileri ittiğinizde uzanmanıza bile gerek kalmıyorsabah akşam ikişer adet progestan 200mg vajinal kullanıyorum 1 saat uzandıktan sonrası akması normal mi?
Dr belirler bunu,benim doktorum hamileliği döneminde düşük riski olmamasına rağmen ağrı yaşamamak için kullandığını söylemişti.teşekkür ederim bilgiler için.. transferime 4 gün kaldı, sonrasında da kullanmam gerekebilir mi?
sizinde mi tüp bebekti?Dr belirler bunu,benim doktorum hamileliği döneminde düşük riski olmamasına rağmen ağrı yaşamamak için kullandığını söylemişti.
Kendi doktorumun hamileliğini anlatıyorumsizinde mi tüp bebekti?
şimdi farkettimKendi doktorumun hamileliğini anlatıyorum
Gönlünüzdeki ömrünüze işlensinşimdi farkettim
Normal zaten emiliyor ya fazla olan akıyor benımde öyle oluyordu doktor normal dedısabah akşam ikişer adet progestan 200mg vajinal kullanıyorum 1 saat uzandıktan sonrası akması normal mi?