progestan

dnzzzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
113
36
29
sabah akşam ikişer adet progestan 200mg vajinal kullanıyorum 1 saat uzandıktan sonrası akması normal mi?

Bir saat bile uzanmana gerek yok yarım saat yetiyor akması da normal alacağını alıyor gerisi akıyor sıkıntı yok

sabah akşam ikişer adet progestan 200mg vajinal kullanıyorum 1 saat uzandıktan sonrası akması normal mi?
Bende aynı şekilde kullanıyorum çok fazla akıntı geliyordu demekki herkeste aynıymış bende kullandıktan sonra 1 saat uzanıyordum yine de geliyordu

Normal,kullanmaya devam ettikçe bu akıntılar artacak da. Bir saat uzanmanıza hiç gerek yok,iyice ileri ittiğinizde uzanmanıza bile gerek kalmıyor ama akıntı kaçınılmaz.

teşekkür ederim bilgiler için.. transferime 4 gün kaldı, sonrasında da kullanmam gerekebilir mi?
Dr belirler bunu,benim doktorum hamileliği döneminde düşük riski olmamasına rağmen ağrı yaşamamak için kullandığını söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…