Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar doktor progestan fitil verdi 2 gündür kullanıyorum yarım saat yatıyorum çıkmasın die bekliyorum ama eriyip tekrar çıkıyor ne yapacağımı bilmiyorum yaşayan varmı böyle yardımcı olur musun
Merhaba kızlar doktor progestan fitil verdi 2 gündür kullanıyorum yarım saat yatıyorum çıkmasın die bekliyorum ama eriyip tekrar çıkıyor ne yapacağımı bilmiyorum yaşayan varmı böyle yardımcı olur musun
Doktorum yarım saat yeterli derdi ama Ben bir saat beklerdim .uyurken koydugum bile sabah akıntı olarak çıkardı.eger kaygılı biriyseniz Sizde bir saat bekleyin garanti olsun
Progestan saati geldiğinde kasıklarınızda ağrı oluyor mu sizinde. Ben aşılama tedavisi sonrası kullanıyorum şuanda. Progestanın saati yaklaştığında kasıklarım ağrıyor